1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 5 betyg
1
0
0
1
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 2 veckor sedan

  Katastrof

  Min hy har aldrig någonsin varit så dålig som av dessa produkter. Har testat dom i snart tre månader och det går bara utför. Så missnöjd!
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Salicylic Acid 2% Solution

  Hej!
  Jag har problem med lite acne runt hakan så jag har precis börjat använda The Ordinary Salicylic Acid 2%. Skulle det gå att kombinera detta paket med den syran? Och är detta fuktpaket lämpligt för någon med torr acnebenägen hud?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Edith!

   Det går utmärkt och det låter som en bra kombination för dig 👍😊
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Vitamin C

  Hej!
  Jag har ett serum med vitamin C från Lumene (Glow Boost Vitamin C Hyaluronic Essence). Kan jag använda denna i kombination med denna trio? Vilken tur i ordningen kan jag i sådana fall applicera den?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej!
   Det går bra och du kan använda det innan The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 😊👍
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Klumpigt

  Hej, Hyaluronic Acid blir klumpigt så fort jag lägger på Argan oljan, ska det bli så? Det blir jätte obehagligt. Men sen försvinner det när jag lägger på Natural Moisturizing Factors
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej! 😊

   Jag har inte hört att någon annan upplevt detta, men du skulle kunna testa deras Marine Hyaluronics istället som är lättare i konsistensen och sjunker in snabbare än Hyaluronic Acid 2% + B5 😊 Även denna använder du innan oljan.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Jättenöjd!

  Jag har inte använt detta set speciellt länge, mwb är hittills jättenöjd! Jag har väldigt känslig hud och har inte reagerat på någon av produkterna. Dom är också dryga, vilket är ännu ett plus #tävling
  1 gillar

The Ordinary
Moisture Boost For Dry Skin

5 Betyg
235:-
Tre aktiva och kraftfulla produkter som hjälper till att boosta huden med fukt. Ser till att huden bibehåller sin fuktbalans. 

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 30ml
Naturliga fuktgivande faktorer (NMF) håller det yttre skiktet av huden skyddat och återfuktat. NMF består av flera aminosyror, fettsyror, triglycerider, urea, ceramider, fosfolipider, glycerin, sackarider, natrium-PCA, hyaluronsyra och många andra komponenter som finns naturligt i huden.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml
Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. Formulan innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5.

The Ordinary 100% Organic Cold Pressed Moroccan Argan Oil 30ml
Denna formula innehåller 100% ren marockansk arganfröolja, extraherad genom kallpressning för att bevara sammansättningen av oljans fettsyror, vitaminer, fenoler (inklusive koffeinsyra) och karotener. Arganoljans huvudsakliga fettsyrainnehåll består av oljesyra och linolsyra. Oljan förbättrar hudhälsan och minskar utseendet av hudflagning. Den stärker också håret samt ger mjuk glans.

Användning:
Morgon och/eller kväll: Hyaluronic Acid 2% + B5 - Använd som serum morgon och/eller kväll efter eventuellt ansiktsvatten. Vid extra torr hud eller vid behov följ upp med 100% Organic Cold-Pressed Moroccan Argan Oil. Avsluta sedan med Natural Moisturizing Factors + HA.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019