12 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 203 betyg
12
6
11
26
148
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Hur?!

  Jag är allvarligt talat chockad över hur min hy har förändrats så drastiskt efter att jag började använda detta serum för drygt en vecka sedan. Smörjer in ansiktet med det efter rengöring, före solskyddskräm på morgonen och nattkräm på kvällen. Har alltid haft väldigt stora porer i t-zonen, och lider av extremt känslig hud. Efter att jag börjat använda detta serumet har mina porer minskat avsevärt. Har aldrig sett på maken, är rätt chockad. Haft problem med finnar och akne i tonåren men har läget under kontroll numera så upplever inte att det hjälpt på den fronten (då jag inte har så stora problem) men porerna som jag aldrig lyckats få bukt på har definitivt förminskats. Önskar att jag hade tagit ett före-foto så att jag kunde demonstrera den klara skillnaden! Kommer inte leva utan detta serum från och med nu, och det kommer från en person är djupt skeptisk mot de flesta skönhetsprodukterna på marknaden. Fantastiskt bra jobbat The Ordinary. #tävling
  34 gillar
  • Detta inlägg är borttaget
 • igår 22:33

  Funkar detta att använda tillsammans?

  Jag har egentligen ganska bra hy, får inte mycket finnar bara någon då och då, har något av en blandhy då min haka oftast är oljig samt sidorna på min näsa men min panna och mitten på min näsa är torr, mina kinder varierar mellan lätt torra och lite oljiga. Brukar dock bli väldigt torr efter att jag tvättar ansiktet. Är sugen på att prova några av the ordinarys produkter har redan en produkt och tycker den funkar bra. Funderar på att köpa denna, Hyaluronic Acid 2% + B5, Lactic Acid 10% + HA 2% och Caffeine Solution 5% + EGCG är det någon av dessa som inte fungerar med varandra eller är det någon ni inte skulle rekommendera att jag använder eller kanske tycker är ett bättre alternativ
  Gilla
 • igår 16:17

  Vilka produkter ska jag använda?

  Jag har köpt "blodmasken" och skulle vilja köpa en hel rutin från the ordinary eftersom alla hyllar den men vet inte riktigt vilka produkter jag ska satsa på!

  Jag har oljig hy i T-zonen och ganska torra kinder. Har mest problem med finnar på hakan som ofta är "innebrännare" och gör ont. Kan också få finnar ibland på kinderna och vid näsan. Tror det kan bero på hormoner men vill försöka göra något åt det.

  Just nu tvättar jag bara ansiktet med vatten och tar en toner på kvällen om jag har haft smink på mig den dagen. Tar också blodmasken en gång i veckan i cirka 3 minuter.

  Vilka produkter ska jag välja och hur?
  Gilla
  • idag 15:16
   Hej! Okej tack, men såg nu att det finns nån guide för ”oren hud”, ska jag inte följa den eller är den kanske för stark för mig? Men kör nog på det du skrev men är det i ordning? :)
   Gilla
 • för 3 dagar sedan

  Fråga

  Jag har andvänt salicylic acid i några veckor nu (har aldrig tidigare använt serum eller syror)
  Kan jag använda denna produkt nu istället och direkt börja använda AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution eller bör mitt ansikte vara mer vant vid syror innan? Min hy är inte känslig.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   idag 14:07
   Hej!

   Du kan börja med Niacinamide 10% + Zinc 1%. Antingen så byter du ut salicylic acid helt till Niacinamide 10% + Zinc 1% eller så använder du ena på kvällen och det andra på morgonen alternativt båda morgon och kvällen när huden har vant sig vid produkterna 🙂

   AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution kan du också börja med, men du kan dom första gångerna låta den sitta 3-5 minuter 🙂
   Gilla
 • för 3 dagar sedan

  C-vitamin?

  Hej! jag undrar ifall man kan kombinera denna produkt ihop med vitamin c produkter i sin morgon rutin? Exempelvis Vitamin C Glow Boosting Moisturiser från the body shop? Det vill säga: först ansiktsrengöring, sen niacinamide och därefter Vitamin C glow boosting moisturiser från the body shop??
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   idag 12:15
   Hej! 🙂

   The Ordinary rekommenderar inte att man blandar niacinamiden med C-vitamin i samma rutin, så du kan till exempel ha Vitamin C Glow Boosting Moisturiser på morgonen och Niacinamide 10% + Zinc 1% på kvällen 🙂
   1 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Hjälp

  Hej! Jag skulle behöva hjälpa med vilka produkter jag behöver till min hy. Jag har fet och känslig hud med ganska stora porer och får lätt finnar.
  Tack på förhand!
  Gilla

The Ordinary
More Molecules
Niacinamide 10% + Zinc 1% 30 ml

203 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Niacinamid (vitamin B3) har påvisad effekt för att minska intrycket av orenheter och tilltäpptheter. En 10%-ig koncentration av detta vitamin i kombination med zinksalt av pyrrolidon karboxylsyra (PCA) balanserar talgproduktionen.

Användning: Applicera över hela ansiktet morgon och kväll före rikare cremer.

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-112-0030

Finns även i paket

Köps ofta tillsammans

148:-
247:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019