5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 63 betyg
4
1
2
14
42
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  En liten ynka finne på flera dagar

  Köpte den här nyligen och har haft en ynka pytte liten finne på flera dagar och det är inte likt min hud. Har och har haft stora problem med acne ,pormaskar ,fet ,torr hud ,rosacea bla .Det började när jag var 11 år och nu är jag över 40 🤗
  Har även Niacinamide 10 % + zink hemma sen en tid och den har hjälp jätte mycket med porer och minskat acnen och rosacean är nästan borta!
  Men acneutbrotten var kvar och hoppas nu att den här var lösningen 🙏
  Använde även Azelaic Acid Suspension 10% för acneärren och tycker den hjälpte att få huden jämnare och slätare men har upptäckt att den triggar min acne tyvärr.AHA 30 % BHA 2 % peeling solution är verkligen en toppen produkt för min hud också, så den använder jag två gånger i veckan utan biverkningar.
  Köpt hem Matrixyl 10%+Ha nyligen också , men har inte hunnit sett eller känt nån skillnad på linjerna ännu .
  Ordinary Har hjälp min hud så otroligt mycket och är så tacksam att jag fann den här av en slump på lycko...
  för inte alls så länge sedan !!

  Uppföljning efter 3 månader:

  Tyvärr finnar fortfarande 🤨 Jag som trodde att ett under hade skett med det här serumet salicylic acid 🤔

  Uppföljning efter 4 månader:

  Använder den några kvällar i veckan nu verkar räcka för min huds balans nu.
  Huden är iallafall sjukt mycket bättre sedan jag började med ordinarys produkter i hop med ziajas produkter 😍
  En del av produkterna kommer jag aldrig släppa !
  #tävling
  11 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 10 månader sedan
   älskar den här produkten! 🙌🏼
   1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  igår 00:03

  Yes yes & yes

  Denna är magi😍
  Vaknade upp med finnar & stora porer, efter 2 dagars användning är dem mindre synliga & redan påväg att försvinna! Förstår inte hur, men den funkar! (Mvh person med acnebenägen hud som tappat hoppet på allt annat)
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Små finnar=borta!

  Är en tjej på 15 år som har små finnar över pannan. Ända sedan jag började använda denna produkten har de sakta med säkert försvunnit. Mina små finnar har bleknats bort och detta är en produkt som är väldigt prisvärd och effektiv. Jag har blandhy, jag har alltså tendens att bli oljig i t-zonen. Har kört på min vanliga hudvårdsrutin med denna produkten som jag smörjer på efter rengöring. Har fungerat hur bra som helst! Tycker ni som funderar på att testa borde göra det, en riktigt bra produkt!

  #tävling
  1 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Syra tillsammans med biooil?

  Hej! Jag använder inte några hudkrämer till mitt ansikte utan har endast kört på biooil sedan några månader. Min rutin ser då ut såhär just nu att jag rengör ansiktet med en ansiktsrengöring, applicerar salicylic syran från the ordninary (och kör med niacimide syran på mornarna) och därefter smörjer in ansiktet med biooil. Kan jag göra såhär eller kan det försämra effekten av syrorna? Eller bör jag köpa en ansiktskräm istället för olja? Spelar det någon roll vad man lägger på ansiktet efteråt?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Elsa!

   Det man ska tänka på när man använder produkter med syror är att man inte ska blanda syror från olika märken. Biooil innehåller ingen syra så den går utmärkt att använda efter TOs produkter :)
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Är denna för stark för min hud.

  Hej! Jag använde denna produkt för första gången ikväll, jag känner att huden har blivit varm och jag har blivit små röd i ansiktet. Kan denna vara för stark för min hud?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej Julia, ja det låter som denna varit för kraftfull för dig. Låt huden vila tills du tycker den har återfått sitt normala tillstånd och testa istället Niacinamide 10% som också ovan talare rekommenderar :)
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Vilka produkter ska jag använda?

  Hej! Jag har precis börjat använda mig av denna tillsammans med The Ordinarys cleanser och Moisturizer, men har tagit en paus från serumet då mitt ansikte reagerat genom att bli snustorrt, strama och bli rosa. Har väldigt ljus hy i vanliga fall. Och har sedan juli haft problem med finnar i pannan och har uppenbarligen även känslig hy. Vilka produkter borde jag använda mig av och när?
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Felicia, om det är porer du vill arbeta på så kan jag rekommendera dig att testa Niacinamide och fuktserumet Hyaluronic 2% istället.
   1 gillar

The Ordinary
Direct Acids
Salicylic Acid 2% Solution 30 ml

63 Betyg
59:-
Beskrivning
Ingredienser
Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 2%-iga formula hjälper till att exfoliera porernas invändiga väggar för att motverka orenheter, samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

Användning:Använd morgon och kväll. Applicera en liten mängd produkt direkt på utslag, eller applicera över hela ansiktet för att få en klarare hud vid kontinuerlig användning. Undvik partiet kring ögonkonturen och undvik kontakt med ögonen. Skölj inte av. Applicera därefter ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om irritation kvarstår, sluta använda produkten och kontakta läkare.
Patchtest rekommenderas innan användning. Se nedan guide för hur det utförs. Förvaras utom räckhåll för barn.

(Varning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt.)

Hur man utför ett patchtest hemma:Patchtest är ett enkelt sätt att se om du reagerar negativt på en ny produkt. Det rekommenderas att utföra ett patchtest innan man påbörjar en ny hudvårdsrutin. Vi har skapat en generell guide för hur du utför ett eget patchtest. - Applicera en liten mängd produkt på ett rengjort område på underarmen. – Låt området vara torrt och täck gärna med ett plåster eller bandage. – Avlägsna efter 24 h och tvätta av produkten. – Om rodnad, värme, klåda, blåsor eller irritation uppstår under testet, avstå från att använda produkten.

Notera att ett patchtest endast används för att se initial irritation på produkter och garanterar inte resultat när det appliceras på andra områden på kroppen (inklusive ansiktet) eller efter långvarig användning. Det tar inte hänsyn till underliggande förhållanden och bör inte användas för diagnos av överkänslighet eller allergisk kontaktdermatit. Om du är orolig för att använda en ny produkt, kontakta en hudläkare före användning

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-113-0030

Finns även i paket

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019