Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution 30ml

11 Betyg
59:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 2%-iga formula hjälper till att exfoliera porernas invändiga väggar för att motverka orenheter, samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

Användning: Använd morgon och kväll. Applicera en liten mängd produkt direkt på utslag, eller applicera över hela ansiktet för att få en klarare hud vid kontinuerlig användning. Undvik partiet kring ögonkonturen och undvik kontakt med ögonen. Skölj inte av. Applicera därefter ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om irritation kvarstår, sluta använda produkten och kontakta läkare.

(Varning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt.)

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-113-0030
1 användarbild

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
138:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
177:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.5

Baserat på 11 betyg
0
0
2
2
7
 • Mest hjälpsamma positiva
  igår 10:30

  En liten ynka finne på flera dagar

  Köpte den här nyligen och har haft en ynka pytte liten finne på flera dagar och det är inte likt min hud. Har och har haft stora problem med acne ,pormaskar ,fet ,torr hud ,rosacea bla .Det började när jag var 11 år och nu är jag över 40 🤗
  Har även Niacinamide 10 % + zink hemma sen en tid och den har hjälp jätte mycket med porer och minskat acnen och rosacean är nästan borta!
  Men acneutbrotten var kvar och hoppas nu att den här var lösningen 🙏
  Använder även Azelaic Acid Suspension 10% för acneärren och tycker den hjälpt.AHA 30 % BHA 2 % peeling solution är verkligen en toppen produkt för min hud också, så den använder jag två gånger i veckan utan biverkningar.
  Köpt hem Matrixyl 10%+Ha nyligen också , men har inte hunnit sett eller känt nån skillnad på linjerna ännu .
  Ordinary Har hjälp min hud så otroligt mycket och är så tacksam att jag fann den här av en slump på lycko...
  för inte alls så länge sedan !!
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 3 dagar sedan

  bästa jag provat!

  det här kan vara en utav de bästa produkterna från ordinary som jag provat! jag har inte speciellt många eller stora porer men vår lätt finnar på hakan och använder produkten endast på det området på morgonen och mina porer har mer eller mindre försvunnit och de få finnar jag får är borta på någon dag!

  rekommenderas varmt :D
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Salicylic

  Hej! Jag använde denna för några dagar sen och har använt den två gånger på mina finnar men andra gången så gjorde det mina finnar värre och det frätte min hud så de blev sår. Varför hände detta ? Tål min hud inte det?
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Amanda!

   Använder du några andra produkter med syra tillsammans med detta serum? Då kan det i så fall bli för "hårt" mot huden.

   Det kan också vara så att dina finnar håller på att läka ut av salicylsyran i detta serum och då kan det upplevas som det blir sår i huden.

   För att vara på den säkra sidan så rekommenderar jag att du applicerar produkten i armvecket och låter den sitta i 4 timmar för att se om du är allergisk mot serumet.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Håller vad den lovar!

  Finare hy och mindre synliga porer, bra pris dessutom! Bara plus på denna produkt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Användning

  Hej!

  Jag har TO salicylic acid 2%, TO Niacinamide 10% + Zinc 1% och TO Natural moisturizing factors + HA. Min fråga är hur jag exakt ska använda dom. Efter jag tvättat ansiktet ska jag först använda salicylic acid 2% och låta den torka in för att sedan applicera Niacinamide 10% + Zinc 1% för att avsluta med krämen? Eller ska vända på ordningen mellan de två första? Eller borde jag använda en på morgonen och en på kvällen? Tacksam för svar!
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Carina!

   Du kan använda dessa antingen genom att först applicera Salicylic Acid och låta den sjunka in och sedan applicera Niacinamide.

   Båda serumena används efter rengöring men innan kräm.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Bra!

  Har precis börjat använda denna tillsammans med eucerin ph5 produkter i hopp om pormaskarna i ansiktet ska minska. Jag tror denna kommer att hjälpa!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018