Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution 30ml

5 Betyg
59:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 2%-iga formula hjälper till att exfoliera porernas invändiga väggar för att motverka orenheter, samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

Användning: Använd morgon och kväll. Applicera en liten mängd produkt direkt på utslag, eller applicera över hela ansiktet för att få en klarare hud vid kontinuerlig användning. Undvik partiet kring ögonkonturen och undvik kontakt med ögonen. Skölj inte av. Applicera därefter ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om irritation kvarstår, sluta använda produkten och kontakta läkare.

(Varning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt.)

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-113-0030

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
138:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
417:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.0

Baserat på 5 betyg
0
0
2
1
2
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Bra produkt

  Använder dagligen och i kombination med THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINC 1% 30ML. Porerna har blivit mindre synliga och huden märkbart finare. Kan bara rekommenderar dessa produkter. Och priset är ett stort plus!
  gillar
  • emma
   för 1 vecka sedan
   +1 på den! Precis samma kombo, kör sedan med MÅ-s produkter efter. Efter bara EN NATT så såg jag skillnad. Helt fantastiskt att ha hittat produkter som faktiskt gör skillnad. Älskad dem - dryga är de också. Bara plus! (De doftar dessutom ingenting vilket är väldigt bra tycker jag)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Pormaskar och knott i pannan

  Hej! Ska jag använda denna eller niacidamine 10% + zink 1% om jag har små ”knölar” i pannan, knottror och pormaskar? Har väldigt torr hud i övrigt förutom i pannan där jag är något fetare och får massa pluppar:( inte klassiska finnar utan mer pluppar som ibland går att klämma som pormaskar!
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Linnea. Jag tycker att du skall testa denna Salicylic Acid 2% då den jobbar exfolierande för att ta bort "blämmorna". Plus att den även jobbar för att jämna ut hyn. :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Solskyddsfaktor

  Hej! Som jag har förstått det bör denna produkten användas med tex en ansiktskräm som innehåller spf? Jag hade gärna velat testa The Ordinarys Natural Moisturizing Factors + HA också, men kan inte hitta ifall den innehåller spf eller inte. Så min fråga är väl egentligen ifall dessa två produkter går bra att använda ihop, eller bör man använda solskyddsfaktor på annat håll om man vill testa denna produkten?
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 1 månad sedan
   Hej Linn, dessa två produkter går att använda tillsammans men jag skulle komplettera med en SPF också. I The Ordinarys sortiment finns inget rent solskydd så du kan komplettera med vilket som helst. Lycka till!
   gillar
  • greta
   för 1 månad sedan
   De har en SPF på sin egna hemsida!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 månader sedan

  Hmmm...

  Jadu den är väldigt dryg, jag har på den på olika "spots" där jag har finnar men också i hela ansiktet både morgon och kväll, har dock bara använt denna nu i ca 1 vecka så kan inte riktigt säga något om effekten på min akne för märker ingen skillnad efter så kort tid(eller så funkar det kanske inte...). Den tar en liten stund att torka in i huden och den luktar inte så gott(tycker dock detta är oväsentligt, alla The Ordinarys produkter luktar väldigt kemiskt men det gör mig inget).
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Nästa leverans

  Hej, har väntat på att det resterande sortimentet av The Ordinary, som just nu endast kan bevakas, ska komma in men har inte sett något. Har gått ca två veckor så undrar när det kommer att finnas tillgängligt.
  gillar
  • linnéa
   Lyko Kundtjänst -
   för 5 månader sedan
   Hej Ingrid,
   Förstår att du väntar med spänning! 😍

   Det blev tyvärr lite tokigt när dessa nyheter inkom då dessvärre inte alla blev levererade till oss. Vi väntar en leverans i början av v.27 så vi håller verkligen tummarna för att alla nyheter inkommer då. Om du vill kan du välja att bevaka dem så kommer du få mail så snart de går att beställa😊
   gillar
  • erik
   för 4 månader sedan
   Vet ni något mer kring leveransen nu för vecka 27? :)
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 4 månader sedan
   Hej Erik! Tyvärr så har dessa inte nått oss ännu men de bör dyka upp vilken dag som helst.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018