Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The Ordinary Salicylic Acid 2% Solution 30ml

16 Betyg
59:-
Beskrivning
Ingredienser
Salicylsyra är en betahydroxisyra som exfolierar huden. Denna 2%-iga formula hjälper till att exfoliera porernas invändiga väggar för att motverka orenheter, samt ge en uppklarnande effekt på hudytan vid regelbunden användning.

Användning:Använd morgon och kväll. Applicera en liten mängd produkt direkt på utslag, eller applicera över hela ansiktet för att få en klarare hud vid kontinuerlig användning. Undvik partiet kring ögonkonturen och undvik kontakt med ögonen. Skölj inte av. Applicera därefter ytterligare hudvårdsprodukter efter behov. Om irritation kvarstår, sluta använda produkten och kontakta läkare.
Patchtest rekommenderas innan användning. Se nedan guide för hur det utförs. Förvaras utom räckhåll för barn.

(Varning: denna produkt innehåller en betahydroxisyra (BHA) som kan öka hudens känslighet mot solen och särskilt risken för solskador. Använd en solskyddsprodukt med SPF till de delar av huden som inte täcks med kläder. Undvik att exponera dig för solen under användningen av denna produkt och i en vecka efteråt.)

Hur man utför ett patchtest hemma:Patchtest är ett enkelt sätt att se om du reagerar negativt på en ny produkt. Det rekommenderas att utföra ett patchtest innan man påbörjar en ny hudvårdsrutin. Vi har skapat en generell guide för hur du utför ett eget patchtest. - Applicera en liten mängd produkt på ett rengjort område på underarmen. – Låt området vara torrt och täck gärna med ett plåster eller bandage. – Avlägsna efter 24 h och tvätta av produkten. – Om rodnad, värme, klåda, blåsor eller irritation uppstår under testet, avstå från att använda produkten.

Notera att ett patchtest endast används för att se initial irritation på produkter och garanterar inte resultat när det appliceras på andra områden på kroppen (inklusive ansiktet) eller efter långvarig användning. Det tar inte hänsyn till underliggande förhållanden och bör inte användas för diagnos av överkänslighet eller allergisk kontaktdermatit. Om du är orolig för att använda en ny produkt, kontakta en hudläkare före användning

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-113-0030
1 användarbild

Finns även i paket

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4.8

Baserat på 16 betyg
0
0
1
2
13
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  En liten ynka finne på flera dagar

  Köpte den här nyligen och har haft en ynka pytte liten finne på flera dagar och det är inte likt min hud. Har och har haft stora problem med acne ,pormaskar ,fet ,torr hud ,rosacea bla .Det började när jag var 11 år och nu är jag över 40 🤗
  Har även Niacinamide 10 % + zink hemma sen en tid och den har hjälp jätte mycket med porer och minskat acnen och rosacean är nästan borta!
  Men acneutbrotten var kvar och hoppas nu att den här var lösningen 🙏
  Använde även Azelaic Acid Suspension 10% för acneärren och tycker den hjälpte att få huden jämnare och slätare men har upptäckt att den triggar min acne tyvärr.AHA 30 % BHA 2 % peeling solution är verkligen en toppen produkt för min hud också, så den använder jag två gånger i veckan utan biverkningar.
  Köpt hem Matrixyl 10%+Ha nyligen också , men har inte hunnit sett eller känt nån skillnad på linjerna ännu .
  Ordinary Har hjälp min hud så otroligt mycket och är så tacksam att jag fann den här av en slump på lycko...
  för inte alls så länge sedan !!
  #tävling
  gillar
  • rebecka
   Medarbetare på Lyko -
   för 1 månad sedan
   älskar den här produkten! 🙌🏼
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  Spf och finnar

  Hej, jag har nyligen köpt produkten o h undrar ifall den bara är för täppta porer? Jag har väldigt mycket finnar och ärr kvar.
  Det står att man ska använda solskyddsprodukt, vad är rekommenderat att använda med ordinary produkten? Jag har känslig och blandhy och får lätt finnar
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 2 dagar sedan
   Hej Malak, denna produkt kan även användas för att jämna ut hudtonen då den är exfolierande. Om du vill arbeta på finnar kan du även använda the ordinarys Niacinamide 10%, den finner du här: https://www.lyko.se/the-ordinary/the-ordinary-niacinamide-10--zinc-1. Här kommer tips på ett solskydd: https://www.lyko.se/hudvard/solprodukter/solskydd/...a-sun-protecti2
   gillar
  • malak
   för 2 dagar sedan
   Kan man använda salicylic acid 2% tillsammans med niacinamide 10%, alltså en på morgonen och en på kvällen då? Eller kan huden blir irriterat eftersom jag har känslig hy?
   gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   igår 09:19
   Hej Malak. Salicylsyran och niacinamiden kan användas tillsammans. Man kan exempelvis använda niacinamidserumet på morgonen och på kvällen både salicylsyran och niacinamidserum (i den ordningen), men i och med att du är känslig så bör du kanske hålla dig till att bara använda salicylsyran på kvällen (o niacinamiden på morgonen). Man skall alltid vänja in huden långsamt och försiktigt när man introducerar nya produkter i sin rutin. Helst en produkt i taget. Detta blir extra viktigt då du är känslig. I övrigt gäller det att du känner efter och är uppmärksam på din hy, så märker du snart vad den klarar och inte klarar. Kom ihåg att använda spf dagtid, oavsett väder. Detta är jätteviktigt för att undvika pigmenteringar och förtida hudåldrande.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  Keratosis pilaris

  Hej!
  Jag undrar vilka produkter som är bäst att använda mot Keratosis pilaris i ansiktet? Är det just salicylsyran, eller är andra produkter bättre?

  Mvh Rebecca
  gillar
  • rebecca
   för 2 dagar sedan
   Toppen! Tack! Nu kom jag på ännu en fråga, jag har rose hipoljan från the ordinary, kan jag fortsätta med den och när tar jag den isf? Jag har hela tiden trott att jag haft rosacea nämligen fram tills nyligen då en hudterapeut sa att det mer såg ut som pilaris.
   gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 2 dagar sedan
   Jag skulle börja med dessa produkter till att börja med och se hur det fungerar, så det inte blir för mycket på en gång för huden.
   gillar
  • rebecca
   för 2 dagar sedan
   Tack!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 dagar sedan

  Vilken ska jag ha?

  Jag har känslig hud med väldigt mycket tilltäpptheter(pormaskar) Bör jag prova THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINC 1% 30ML eller THE ORDINARY SALICYLIC ACID 2% SOLUTION 30ML??
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Salicylic acid och hyaluronic acid?

  Hej! Sen har jag The ordinary hyaluronic acid, så jag undrar om det går att använda de två tillsammans (eller om det blir något kemiskt fel;) )?
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 6 dagar sedan
   Hej Fanny, det går bra att använda dessa två produkter tillsammans.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 1 vecka sedan

  Prisvärd!

  Bra produkt som fick min hy att kännas ren och fräsch. Denna gör sitt jobb och är lika bra som de dyrare produkterna.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019