5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 30 betyg
4
4
3
7
12
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Mycket härlig produkt!

  Prisvärt! En lätt formula, liksom ”rinnig” men med bra pigment. Detta gör att jag kan öka graden täckning med flera applikationer vilket jag älskar. Det blir därför aldrig too much! Jag uppskattar en helt naturlig look.

  Neutral/ingen doft. Jag kombinerar med fuktkräm på vintern. Också uppskattat att den inte kladdar alls! I like!💅🏻🌸

  #tävling
  8 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 3 månader sedan

  1.1P

  Först vill jag prata om det som jag upplever är positivt. Jag ville även visa hur täckande den är så jag la på ett lager på min tatuering. Där 1 är med foundation och 2 är utan.

  Produkten är lätt och känns inte jobbig på huden. Den är enkel att applicera med borste eller beauty blender. Det är verkligen en lätt täckande foundation vilket är något jag verkligen uppskattar!

  Det jag stött på som verkligen inte är smickrande är att sen gärna lägger sig i porer och ”glider” undan efter någon timma. Detta har jag aldrig upplevt med en foundation tidigare. Jag upplever att personligen vilja ha med en sminkborste och puder för att ”buffa” till under dagen vilket är ett stort minus för mig!

  Vad jag testat att använda dem med:
  Kat von D primer
  Bare mineral primer
  Make up store löst puder
  Revolution matt setting spray.

  Uppdaterar efter att jag använt den några gånger.

  #tävling
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Nyans

  Jag har Lumenes Blur Foundation i Light Ivory. Vilken nyans skulle då passa mig bäst?
  Gilla
  • för 6 dagar sedan
   Finns inte i någon butik i Malmö.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Perfekt!

  Täcker precis lagom för min del, den är verkligen som ett serum och känns vårdande för hyn, jag får lätt fet hy och kan inte ha för feta krämer och foundations, men denna håller blank hy borta länge.#tävling
  Gilla
 • för 4 veckor sedan

  Hudens ton?

  Om man har en kall underton i huden, ska man välja rosa eller gul ton i foundation?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 veckor sedan
   Hej Ylva! Då skall man välja en med rosa underton.
   1 gillar
 • Superbra!

  Ger jättefin täckning och får det att se väldigt naturligt ut. Täcker allt man vill täcka och går att bygga upp till en full täckning också 😊
  Tyvärr va min första flaska trasig när jag fick den men det löste den supertrevliga kundtjänsten direkt 😁 så superbra produkt och ännu bättre kundtjänst!

  #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Perfekt om du inte gillar mycket smink

  Jag är en sån där som tycker det känns obehagligt när jag har mycket produkter i ansiktet - jag vill känna huden andas! Och det får man med den här!! Visst, den är lite rinnig men jag tror bara det är ett problem om man vill använda den som ett substitut för en foundation och nja, den är snarast ett serum med lite pigment i. Vilket är perfekt för mig och det jag söker i en enkel sminkning. Behandlar man den som ett serum funkar den jättebra! Den är mjuk och sval mot huden, är lätt att arbeta med och ger ett väldigt svagt men ändock uppfriskande och utjämnande resultat. Jag använder den över buffet och plant oil utan några konstigheter (bara oljan får gosa in sig ordentligt). Är man osäker på färgen (för den är väldigt olik flaskfärg och på-huden-färg) så skulle jag rekommendera en ljusare variant och arbeta runt den. #tävling
  Gilla

The Ordinary
Colours
Serum Foundation 3.2 R Deep Red

30 Betyg
89:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Serum Foundations är lätta och ger medium täckning och finns i ett omfattande nyansprogram om hela 21 nyanser.
Resultatet ser naturligt ut på huden med en mycket lätt serumkänsla. Formulan är lågviskös och doseras lätt med hjälp av pumpflaskan.

Pigmenten som används ger en rik, mättad effekt. Det unika pigmentspridningssystemet gör att den ser naturlig ut på huden, utan att lägga sig i fina linjer samt håller längre.
Ger ett halvmatt resultat och passar ihop med de flesta primers och är utvecklade för att passa perfekt ihop med primers från The Ordinary.  

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019