Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 6 betyg
0
0
0
2
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 veckor sedan

  Buffet i kombo med denna trio

  Hej, har Buffet The Ordinary More Molecules (https://www.lyko.se/the-ordinary/the-ordinary-buffetganic-cold-pressed-r) sedan tidigare,
  kan jag kombinera den med dessa? Och hur?

  Tar även gärna emot tips på ansiktskräm och ögonkräm som passar till dessa.
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Emelie, här nedan finner du hur du kan kombinera dessa produkter på bästa sätt.
   Morgon:
   Rengöring & Ansiktsvatten
   Buffet + Hyaluronic Acid 2%
   Natural Moisturizing Factor
   Ögon Caffeine Solution
   Kväll:
   Rengöring & Ansiktsvatten
   Granactive Retinoid 2% Emulsion
   Natural Moisturizing Factor
   Ögon Caffeine Solution
   1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Sjukt bra!

  Älskar alla 3 i den här trion - hyaluronic acid binder så himla mycket fukt, perfekt att använda både morgon och kväll innan andra krämer. Caffeine solution använder jag på kvällen eller dagar då jag inte ska ha smink då concealern kakar sig lite med denna under. Stramar åt området under ögonen väldigt bra. Retinoiden har jag inte hunnit se nån effekt av ännu då jag bara använt denna ett par gånger - men väldigt lyxig och härlig formula. Rekommenderar verkligen det här paketet! #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Ett måste

  Jag fastnade för dom här direkt när jag provat dom. Jag skulle inte överleva utan ”caffeine solution” en enda dag, tycker den gör så stor skillnad för mina under eye lines and bags. För att inte tala om ”granactive retinoid” den har trollar bort mina linjer i hela pannan, hade två väldigt synliga mellan ögonbrynen (från att man rynkar på dom vid missnöje) som försvann efter jag använt det serumet ett litet tag. Fantastiska grejer, kommer att fortsätta med dom här ett bra tag. #tävling
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Love it!!

  Alltså oj vilket trio, är super nöjd! Redan efter första veckan så upplevde jag en stor skillnad på hyn och vilket glow!!
  Jag använder Caffeine ögon serum morgon och kväll, hyaluronic serum morgon, och retinoid serum kväll :)
  Rekommenderas starkt
  1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Kombinera serum med krämer

  Jag använder Exuviance dagkräm och nattkräm. Kan jag kombinera dem med alpha arbutin 2% +HA och hyaluronic acid 2%+B5?
  Gilla

The Ordinary
Slow Down Aging Trio

6 Betyg
279:-
Trio med kraftfulla ingredienser som ger bättre synliga resultat på ålderstecken.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml
Detta lätta serum innehåller en extremt hög 5 %-ig koncentration av koffein, kompletterad med ren Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) från gröna teblad. Oberoende studier har visat att topikal applicering av såväl koffeinet som EGCG kan bidra till att minska påsar under ögonen och mörka ringar runt ögonkonturen. Ytterligare studier har visat att koffein också kan göra celluliterna mindre framträdande.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml
Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. Formulan innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5.

The Ordinary Granactive Retinoid 2% Emulsion 30ml
Denna formula kombinerar två former av nästa generations retinoid-aktiva ämnen: 

a) En 2% -ig koncentration av Granactive Retinoid som är ett komplex av löslig Hydroxypinacolone Retinoate (HPR). HPR är en avancerad form av retinoid, som i själva verket är en ester av retinsyra som ger en bättre effekt mot tecken på åldrande än retinol, retinylpalmitat och nästan alla andra former av retinoid; 

b) En stabil form av ren retinol i ett skyddande kapselsystem som stöder både leveransen och effekten av Granactive retinoid. 

Formerna av retinoid som används i produkten, är framtagna för att minska irritation som vanligen kan uppstå i samband med användning av retinoider (inklusive retinol) samtidigt som de ger bättre synliga resultat mot ålderstecken.

Användning:
Morgon: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 - Applicera som serum på morgonen efter eventuellt ansiktsvatten. Avsluta med passande ansiktskräm.
Kväll: Granactive Retinoid 2% Emulsion - Applicera detta några dagar i veckan till en början så huden får vänja sig vid produkten. Öka sedan på användandet. Applicera efter eventuellt ansiktsvatten till kvällen och avsluta med passande ansiktskräm. OBS! Denna produkt skall ej användas med andra retinol- eller AHA-syrabaserade produkter.

Morgon och kväll: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG - Applucera kring ögonen, vid behov använd ögonkräm ovanpå.
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-905-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019