1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 17 betyg
0
1
1
3
12
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Jätte bra!

  Jättebra creme som jag kombinerar med deras Rose Hip Seed Oil och det är helt fantastiskt! Den ger en svidande stickande känsla direkt vid applicering, mycket kring näsan på mig. Men sedan jag börjat använda denna så här mina porer minskat och min hy har fått en helt annan lyster.
  7 gillar
  • för 20 månader sedan
   Jag använder retinoid emulsion på kvällen, kan jag använda denna på morgonen under serum & kräm?
   1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Behöver din råd, tack

  Denna är min vårdansiket rutin: Rengöring, toner, The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml ,niacinamiden från Paulas choice, till sist min dag/natt kräm, i vilken ordning kan jag använd The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10% Cream-Gel 30 ml? och undrar om med denna produkt svider, blir irriterad eller stickar i ansikte? jag har känslig hud. vad rekommendera mig för pigmentfläckar? Tack på förhand
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Patricia! 🌸
   Du kan använda produkterna i nedan ordning 👍🤗
   Rengöring
   Toner
   The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
   Niacinamiden från Paulas choice
   The Ordinary Azelaic Acid Suspension 10%
   Fuktkräm

   Azelaic Acid Suspension 10% ljusar upp hudtonen så den kan du använda mot pigmentfläckar.
   Många med känslig hy upplever att den är lugnande så den ska inte svida eller sticka på huden 😊
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bra men ännu bättre med rätt info

  Har inte använt den så länge men jag är smått exalterad/rädd för hur fort den försvinner in i huden. Pirrandet är också lite obehagligt i ett par sekunder men sen känns det inget alls, som det borde göra med hudvård helt enkelt. Jag uppdaterar när jag använt den en längre tid.

  Tyvärr fick jag inte rätt information i butiken när jag köpte den. Var egentligen där för att köpa Niacinamide 10% + zinc och Azelaic Acid. Ärligt nog sa hon som hjälpte mig på Lyko att hon inte visste så mycket om just Azelaic Acid suspension men att hon gärna rekommenderade Vitamin C suspension. Hon var med mig när jag valde ut Niacinamide 10% + zinc och tog betalt när jag köpte både den och vitamin C. Tyvärr blev jag inte informerad om att dessa två produkter inte alls går ihop och inte bör användas vid samma tid på dagen. Det fick jag upptäcka själv när jag började rota runt på Deciems hemsida. Hon kanske antog att jag visste om den här no-go combon men om jag inte hade tagit reda på det själv hade jag troligen använt dem tillsammans och då gått miste om något resultat alls. Hoppas på bättre info vid köp av dessa för de som kanske inte är helt haj på The Ordinary än :)
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hallå ⭐️ Så bra att du själv hittade infon om att Niacinamde och c-vitamin inte ska användas i samma rutin. Nu vet jag inte vilken butik du var i, så jag kan inte ta vidare feedbacken. Men ropa till här om det är några frågor eller funderingar 🙌🏻
   1 gillar
 • för 3 månader sedan

  anti-age

  Hej!
  Jag har använt The ordinary Retnoil 0.2% in squaline ett tag och är nöjd med den. Jag tänkte nu gå vidare och prova den "anti-ageing" rutin företaget presenterar på sin hemsida (se nedan), men jag skulle också vilja använda en vitamin c produkt. Kan jag använda Vitamine C suspension 30% in silicon i nedanstående rutin och i så fall när?/tack på förhand!

  AM
  "Buffet", Hyaluronic Acid 2% + B5
  PM
  "Buffet", Retnoil 0.2% in Squalane, 100% Organic Cold-Pressed Rose Hip Seed Oil
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Maria 💐 Även om Vitamine C suspension 30% är lite av en kvällsprodukt skulle du kunna lägga in den efter Hyaluronic och avsluta med spf. Men det finns heller inga rena konflikter med kvällsprodukterna, men jag tänker att det kan vara skönt att bra avsluta med oljan efter Retnoil. Ha det bra
   Gilla
 • för 3 månader sedan

  fråga

  Hej, jag har en 13årig dotter som behöver dagkräm, hon har lite torr hud så jag vet faktiskt inte vilken kräm som passar henne, tror du att denna passar henne?
  1 gillar
 • för 4 månader sedan

  Kan denna användas på morgonen

  Hej! Har en fungerande kvälls rutin med retinoid i som jag inte vill ändra. Undrar därför om denna kan användas på dagen. Undrar också om denna är lämplig för compo hy. Lider just nu av ytttorhet, men har i grunden normal hy och fett hy i näsa och haka. Får också breakouts i hakan då och då. Kan jag använda produkter som är till för torr hy för att behandla min ytttorhet eller hur ska jag tänka?

  Skulle för övrigt föredra en Liquid vitamin C förre denna produkt egentligen, så tipsa gärna andra alternativ 😊🙏🏾
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 månader sedan
   Hej! 🙂
   The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone 30 ml rekommenderar att använda på kvällen, men om du vill har en kombinerad hy med finnar då och då så skulle du kunna använda Niacinamide 10% + Zinc 1% som balanserar talgproduktionen och jobbar mot porer och finnar 👍😊

   AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution kan du använda 1-2 kvällar i veckan. Peelingen använder du på ett torrt och rengjort ansikte och ska sitta max 10 minuter, men gärna bara 3-5 minuter de första gångerna. Skölj av och avsluta med fuktserum och kräm 😊
   Gilla

The Ordinary
Vitamin C
Suspension 30% in Silicone 30 ml

17 Betyg
139:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Osäker på vilka produkter som passar dig? Kolla in vår Guide för The Ordinary.

C-vitamin är en effektiv antioxidant och dess rena form av L-askorbinsyra har visat sig ha mycket god effekt på att minska flera ålderstecken samtidigt som den har en lystergivande effekt när den appliceras topikalt. Denna vattenfria formula innehåller 30% ren L-askorbinsyra som förblir helt stabil då den ej innehåller vatten. Tack vare de mycket lätta silikonerna, känns produkten smidig på huden trots formulans suspensionsformat, istället för den snabbt övergående gryniga känsla man får med originalprodukten Vitamin C Suspension 23 % + HA Spheres 2 %. Produkten appliceras på kvällen.

Användning: Applicera en liten mängd över ansiktet på kvällen. En stickande känsla kan uppstå efter applicering. Om känslan är för stark och du känner obehag, kan produkten blandas ut vid varje applikation med andra cremer eller serum.

30ml
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-115-0030

Köps ofta tillsammans

228:-
347:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter