Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 1 månad sedan

  Vart ska man börja?

  Hej! Leter nu efter en helt ny hudvårdsrutin. Huden känns trött och tråkig och ofta fastnar foundation på torra ställen som har lite textur samtidigt som det finns porer och orenhter i t-zonen. Vill gärna ha 4-5 olika produkter som passar bra ihop med varandra. Ögon serum och ansiktskräm är där ett måste. Tänkte "Your best self trion" kombinerat med "Natural Moisturising Factors + HA". Men hade också behövt en produkt tillsammans med detta som försiktigt tar bort orenheter. Hade varit väldigt tacksam för hjälp!
  Gilla
  • Hudterapeut på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Ella, då kan jag rekommendera Niacinamide 10% efter rengöring och sedan följa upp med Hyaluronic 2%.
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Hjälp

  Jag vet inte riktigt vilka produkter som passar min hy. Jag har mestadels normal hy men mer oljig i t-zonen. Jag har lite porer på näsan och lite under ögonen. Jag vill ha mer lyster. Vilka produkter rekommenderar ni? (Både morgon och kväll)
  Gilla
  • för 2 månader sedan
   Hej Anna, då rekommenderar jag dig att testa The Ordinary Niacinamide serum morgon och kväll då detta arbetar både på porer och lyster. Börja med detta och se om du kan få det resultat som du vill ha :)
   Gilla
 • för 6 månader sedan

  SNÄLLA HJÄLP

  Hej Jag har mycket torr LÄDERHUD med stora porer med några finnar och ojämn struktur och totalt avsaknad av lyster. Min hud tål syror. Vilka produkter skall jag använda? Denna trio, och lägga till några fler produkter från the ordinary?
  Gilla
  • för 6 månader sedan
   Okej det skall jag göra :) Tusen tack för hjälpen! :)

   Jag har redan mindre rodnad, började använda ordinary igår!
   Gilla

The Ordinary
Your Best Self Trio

Bli först med att betygsätta produkten
235:-
Denna trio tar fram det bästa hos din hy genom att pigga upp, ge lyster och låta din make-up sitta längre.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30ml
Hyaluronsyra (HA) kan dra till sig upp till 1000 gånger dess vikt i vatten. Storleken på HA-molekylen är avgörande för hur långt ner i huden den når. Formulan innehåller en kombination av HA av såväl låg, medel och hög molekylvikt, samt nästa generations HA polymerer. Tillsammans ingår HA-ingredienserna i en koncentration på 2% och kombinationen av dem ger återfuktning på djupet. Återfuktningen på hudytan förstärks ytterligare genom Vitamin B5.

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer 30ml
Denna nya generationens primer har en lätt serumliknande formula som gör det lätt att applicera efterföljande foundation för ett jämnt resultat även på torra partier och fina linjer. Produkten fungerar också som en lätt, icke-oljig återfuktare som ger ett naturligt daggfriskt resultat.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG 30ml
Detta lätta serum innehåller en extremt hög 5 %-ig koncentration av koffein, kompletterad med ren Epigallocatechin Gallatyl Glucoside (EGCG) från gröna teblad. Oberoende studier har visat att topikal applicering av såväl koffeinet som EGCG kan bidra till att minska påsar under ögonen och mörka ringar runt ögonkonturen. Ytterligare studier har visat att koffein också kan göra celluliterna mindre framträdande.

Användning:
Morgon och/eller kväll: The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 - Applicera som serum morgon och/eller kväll på rengjord hud efter eventuellt ansiktsvatten. Avsluta med passande kräm.

Morgon & kväll: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG - Applicera några få droppar under ögonen.

Morgon efter ansiktskräm: The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer - Applicera sist i din hudvårdsrutin för att få en jämnare hud och en hållbarare makeup.
 • Kategori:Serum
 • Artikelnummer:
  2328-903-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019