Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

The ShaveDoctor Pre Shave Face Scrub

Bli först med att betygsätta produkten
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående

The ShaveDoctor Pre Shave Face Scrub
Detta är en produkt utvecklad för att ta itu med invuxna skäggstrån. De mjukgörande ickeslitande kulorna skrubbar bort den dagliga slaggen och hjälper till att lyfta upp strån som fastnat under skinnet.
Med hjälp av olja från citronteträdet bär den på kraftfulla antibakteriella och uppfriskande egenskaper som rengör på djupet, fräschar upp och svalkar huden.

Studie från the Shavedoctor:
"Vi har också ett stort antal svarta män som använder den här produkten troget. De led tidigare mycket av invuxna strån. Särskilt i halsområdet eftersom deras hud är så mycket tjockare än en vit mans och håret samtidigt naturligt är väldigt lockigt och strävt. Våra studier visade att om ansiktstvätten användes dagligen och i vissa fall två gånger dagligen, såg de en betydande förbättring i hyn, men ännu viktigare, en avsevärd minskning av mängden inåtväxta hårstrån.

Orsak: De flesta män och pojkar tvättar eller skrubbar inte ansiktet regelbundet, vilket leder till att man bygger upp lager av döda hudceller utanpå överhuden som hårstråt då måste försöka växa igenom."

100ml

  • Artikelnummer:
    1306-301-0100

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018