Mugler

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 10 betyg
0
0
1
0
9
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Fräsch och härlig doft!

  Har i många år haft svårt med att hitta en parfym som inte ger en ont i huvudet av för stark doft, en som håller hela dagen och som är värt pengarna. Nu äntligen har jag gjort det. Alien mugler är en perfekt parfym som doftar underbart! Kommer aldrig någonsin vilja byta parfym, flaskan ser också otroligt snygg och fin ut!👏 #tävling
  3 gillar
 • för 1 månad sedan

  AMAZING!

  Favoriten alla dagar i veckan.
  Unik & fräsch doft som sitter hela dagen :)
  1 gillar
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Tung!

  Väldigt god doft som är lite kaxig och drar åt sig uppmärksamhet. Upplever denna som väldigt tung, vilket gör att man får vara lite försiktig med doseringen. Lite kommer man långt på!
  1 gillar
 • för 9 månader sedan

  Stor favorit!

  Passar både som dag och kvällsdoft.
  Doftar AMAZING
  1 gillar
 • för 14 månader sedan

  Lite för mycket

  Luktar gott man alldeles för mycket, Få huvudvärk av denna
  Gilla

Mugler
Alien EdP 30 ml

10 Betyg
625:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

60 ml30 ml

Alien
En doft som benämns "woody amber - solar floral", skapad genom en djärv utsvävning av två kraftfulla noter och förljuvad genom en strålande blomma. En parfym med tre uppenbarelser.

ALIEN&hellip En uppenbarelse av ambra

Mugler drömde om en ny ingrediens, en modern ambra: en talisman med en varm, lugnande själ en mineral huggen till en värdefull sten med gåtfull kraft ett välgörande och lugnande föremål. En uppenbarelse av ambra som bär alla Mugler's typiska kännetecken: en vit, transparent ambra, en överdådig doft som är modern men ändå tidlös.

ALIEN&hellip En uppenbarelse av trä
En träig not, Cashmeran, ackompanjerar den nya ambran. En not vars gåtfulla namn tar oss med på en resa till avlägsna platser och framkallar mjukheten hos ett förnämt silkesmaterial. Denna träuppenbarelse är distinkt, förtrollande, full av kraft och mystik och stimulerar vår fantasi.

ALIEN&hellip En blommig uppenbarelse
Genom föreningen av dessa lyxiga noter uppstår ett ljus. En strålande sol, den sprudlande kvinnliga skönheten presenterad genom glansen av Jasmine Sambac. En mild men kraftfull blomma med ömtåliga kronblad som brukar offras till gudarna. Den blommar under den indiska solen och avger en förtrollande doft med en antydan till gröna noter och apelsinblomma&hellip en doft som för oss till en plats mellan det exotiska och det spirituella. En blomma som symboliserar absolut kvinnlighet. Denna blommiga uppenbarelse har en lätthet och en grace som charmar och griper tag i oss.

Ur denna sammanslagning av "woody amber floral", har fötts en strålande, vibrerande och gåtfull parfym&hellip En parfym som hypnotiserar och påverkar våra önskningar, våra njutningar, vårt hopp.

30ml

 • Kategori:Parfym
 • Artikelnummer:
  1309-301-0030

Köps ofta tillsammans

1414:-
1363:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019