Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Mugler Alien EdP 30ml

3 Betyg
539:-Rek. pris 595:-

Välj storlek

60 ml

Alien
En doft som benämns "woody amber - solar floral", skapad genom en djärv utsvävning av två kraftfulla noter och förljuvad genom en strålande blomma. En parfym med tre uppenbarelser.

ALIEN&hellip En uppenbarelse av ambra

Mugler drömde om en ny ingrediens, en modern ambra: en talisman med en varm, lugnande själ en mineral huggen till en värdefull sten med gåtfull kraft ett välgörande och lugnande föremål. En uppenbarelse av ambra som bär alla Mugler's typiska kännetecken: en vit, transparent ambra, en överdådig doft som är modern men ändå tidlös.

ALIEN&hellip En uppenbarelse av trä
En träig not, Cashmeran, ackompanjerar den nya ambran. En not vars gåtfulla namn tar oss med på en resa till avlägsna platser och framkallar mjukheten hos ett förnämt silkesmaterial. Denna träuppenbarelse är distinkt, förtrollande, full av kraft och mystik och stimulerar vår fantasi.

ALIEN&hellip En blommig uppenbarelse
Genom föreningen av dessa lyxiga noter uppstår ett ljus. En strålande sol, den sprudlande kvinnliga skönheten presenterad genom glansen av Jasmine Sambac. En mild men kraftfull blomma med ömtåliga kronblad som brukar offras till gudarna. Den blommar under den indiska solen och avger en förtrollande doft med en antydan till gröna noter och apelsinblomma&hellip en doft som för oss till en plats mellan det exotiska och det spirituella. En blomma som symboliserar absolut kvinnlighet. Denna blommiga uppenbarelse har en lätthet och en grace som charmar och griper tag i oss.

Ur denna sammanslagning av "woody amber floral", har fötts en strålande, vibrerande och gåtfull parfym&hellip En parfym som hypnotiserar och påverkar våra önskningar, våra njutningar, vårt hopp.

30ml

  • Kategori:Parfym
  • Artikelnummer:
    1309-301-0030

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5.0

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018