2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 30 betyg
1
6
6
8
9
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Nöjd

  Jag måste säga att jag faktiskt är nöjd med den här hårfärgen, det är den enda som verkligen fäster riktigt på mitt hår & blir svart. Men jag brukar inte använda den tillhörande balsamet efteråt för det är inte så bra tkr jag.. Annars rekommenderar jag denna helt klart, blir inte lika slitet som andra färger kan jag tycka.
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Love it

  Tints of nature is my favourite brand i like to dye my hair at home with its organic ingredients instead of going to the salon and getting my hair dyed chemically The colour is perfection with my dark brown eyes . It also enhances them! #tävling
  This is how my hair looks with the product!
  Oh yes my original hair colour is dark Brown
  2 gillar
  • för 1 månad sedan
   Perfekt
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Ganska nöjd.

  Hej! Jag har inte rillräckligt långt hår för att göra slut på en hel blandning. Det som blir över har jag sparat tills det är dags att ta hårrötterna. Med då täcker det inte mitt grå hår!?
  Använder mörkblond 6N.
  Tappar blandingen effekt om den får stå ett tag?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Helena Margareta! Om komponenterna är ihop blandade så måste man använda det på en gång och slänga resten. Har man inte blandat ihop dem så går det bra att spara ett tag och skall då fungera som vanligt.
   Gilla
 • för 4 månader sedan

  Hej

  Hur ofta får man färga håret med Tonts of nature.? Har färgat håret med ash blonde förigår men håret blev för ljust och jag vill färga om det till ljus brun.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 4 månader sedan
   Hej
   Du ska inte färga håret för ofta då håret behöver återhämta sig mellan gångerna.
   Har du färgat det för någon dag sen går det bra att färga nu, men efter det är det bra om du väntar ett tag innan nästa gång :)
   Gilla
 • för 9 månader sedan

  Bra

  Bra produkt, lätt att applicera och få jämt i håret. Luktar gott och är skonsam. Färgen tvättas ur och bleknar ganska snabbt dock men det var jag beredd på då det inte är en 100% permanent färg. Använder maria nila color refresh inpackning mellan färgningarna för att hålla färgen och det fungerar jättebra!
  3 gillar
 • för 12 månader sedan

  10XL extra light blonde

  Om man ljusnar upp hela håret med den här och sedan upprepar proceduren och alltså färgar en gång till på samma hår, blir de då ännu mer uppljusat andra gången? Eller kan den bara ljusa upp obehandlat hår?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 11 månader sedan
   Hei :) Siden dette produktet ikke er et produkt som bleker håret så kan man kun forvente seg ved farging av ubehandlet hår og bli max 2 grader lysere.- Om du tester å farge det to runder så kan man kanskje oppleve at fargen vil lysne litt om du hadde ubehandlet hår når du begynte, men det er ingen garati for det. :) Si i fra om du har flere frågor. Ha en fin dag
   Gilla

Tints of Nature
Medium Ash Brown 4C

30 Betyg
169:-Rek. pris 199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser

Tints of  Nature är en serie produkter utvecklade speciellt för hemmabruk. Tints of Nature´s hårfärger gör att du kan färga håret hemma på ett mer naturligare och skonsammare sätt. Med mer ekologiskt certifierade ingredienser och med mindre kemikalier. Tints of  Nature finns i 24 vackra nyanser och kan även mixas tillsammans.

- Gravida kvinnor och barn under 16 år rekommenderas inte att färga håret. 

Innehåller:

 • Tints of Nature Colour Gel (50 ml) med certifierade ekologiska ingredienser.
 • Tints of Nature Colourfix (50 ml) med certifierat ekologiskt kamomillextrakt.
 • Tints of Nature schampo (10 ml påse).
 • Tints of Nature balsam (10 ml påse).
 • Plasthandskar (utan petrokemikalier och skonsamma mot miljön).
 • Instruktioner som är lätta att följa.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019