Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tints of Nature Medium Mahogany Brown 4M

22 Betyg
169:-Rek. pris 199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Tints of  Nature är en serie produkter utvecklade speciellt för hemmabruk. Tints of Nature´s hårfärger gör att du kan färga håret hemma på ett mer naturligare och skonsammare sätt. Med mer ekologiskt certifierade ingredienser och med mindre kemikalier. Tints of  Nature finns i 24 vackra nyanser och kan även mixas tillsammans.

- Gravida kvinnor och barn under 16 år rekommenderas inte att färga håret. 

Innehåller:

 • Tints of Nature Colour Gel (50 ml) med certifierade ekologiska ingredienser.
 • Tints of Nature Colourfix (50 ml) med certifierat ekologiskt kamomillextrakt.
 • Tints of Nature schampo (10 ml påse).
 • Tints of Nature balsam (10 ml påse).
 • Plasthandskar (utan petrokemikalier och skonsamma mot miljön).
 • Instruktioner som är lätta att följa.

Colour Gel:
PEG-2 Soyamine, Aqua, Cocamide DEA, Alchol Denat, Oleic Acid, Propylene Glycol, Ethanolamine, Hydrolysed Wheat Protein, Parfum, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Aloe Vera Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Symphytum Officinale (Comfrey) Root Extract, Citrus Dulcis (Orange) Peel Extract, Citrus Grandis (Grapefruit) Seed Extract, Ascorbic Acid, Tocopheryl Sodium Sulfite, Sodium Hydrosulphate, Tetrasodium EDTA,p-Phenylenediamine, 4-Chlororesorcinol, 2-Amino-4 Hydroxyethylaminoanisole Sulphate, N-Phenyl-P-Phenylenediaminesulphate, 4-Amino-2-Hydroxytoluene, M-Aminophenol, -2-Methylresorcinol, p-Aminophenol, 2-Amino-3-Hydroxypyridine. 

Colour Fix:
Aqua, Hydrogen Peroxide, Anthemis Nobilis (Roman Chamomille) Flower Extract, Polyquaternium-10, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Vitamin E, Etidronic Acid. 

 

Tints of Nature

Videos

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 veckor sedan

  Nöjd

  Jag måste säga att jag faktiskt är nöjd med den här hårfärgen, det är den enda som verkligen fäster riktigt på mitt hår & blir svart. Men jag brukar inte använda den tillhörande balsamet efteråt för det är inte så bra tkr jag.. Annars rekommenderar jag denna helt klart, blir inte lika slitet som andra färger kan jag tycka.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Blött hår?

  Jag brukar alltid färga håret när det är torrt, gärna 1-3 dagar efter senaste hårtvätten då jag hört från frisör att det ger bättre resultat. (Andra hårprodukter få)

  Men här ska man alltså tvätta håret precis INNAN man färgar det? Och det ska också vara blött hår vid färgning?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Martina! Det stämmer att denna ska användas på fuktigt hår efter man tvättat håret med shampot som medföljer i paketet.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Silikonfri?

  Är denna hårfärg fri från silikon?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 4 månader sedan
   Hej! Ja denna är fri från silikoner men kolla gärna ingredienserna innan användning.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  NATURAL BLACK

  Kolsvart blev mitt, men färgade över blont hår.
  Slet inte så mycket på håret och luktade inte lika kemiskt som många andra.

  Gick dock inte att bleka bort eller färga över :/
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Resultatet ej som på förpackningen

  Tänkte först berätta att jag valde mellan denna produkt, henna kopparröd och casting creme gloss caramel blond(var lite dugen på lite röda nyanser i håret helt enkelt). Eftersom att jag ville ha en färg som inte slet förmycket på håret heller och eftersom att jag inte vågade testa henna så valde jag denna på närmaste Life-butik(tyckte färgtoffsen var i perfekt nyans som de hade hängande som prover).
  .
  Gick egenom alla steg utan problem. Färgningsmedlet luktade som hostmedicin- vet ej om jag tycker det är en fördel eller nackdel om man jämför med "vanliga färger". Själv tycker jag inte om denna lukt.

  ( + )Som plus på denna produkt kan jag säga att jag tykte inte håret inte blev så slitet som de brukar bli normalt sätt(brukar annars använda loreal casting creme gloss).

  ( - )Dock blev jag inte nöjd med resultatet. Jag gick från askblond (kanske en 8 på mörkhetsskalan) från början till bara lite mörkare med lite brun ton - knappt några röda nyanser alls!

  Sen tyckte jag efteråt att jag hade blivit lurad av life då de skyltade med att denna produkt var utan ammoniak och parabener etc. men efter lite läsning av andra reviews så kom det fram att produkten innehåller ett ännu farligare ämne ppd, som var förbjudet i Sverige ett tag till och med. :/
  Slutord: Så jag fortsätter nog med creme gloss och henna får jag nog välja utifall att jag vill testa något mer skonsamt/naturligt.
  gillar
  • martina
   för 2 månader sedan
   Vad gör pod och varför förbjöds det i Sverige ett tag??
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018