1 look

Looks

Doftgarderob

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Kundtjänst på Lyko
  för 7 månader sedan

  Sommar 🌸🍋🍊

  Spännande doft med inslag av citrus och blommor. Det var en liten chansning och en udda fågel sett till dofter jag brukar använda. Men jag gillar den! Doften sitter även kvar länge för att vara en Edt. Den får stå kvar på hyllan några månader till eftersom det känns som den levererar bäst i varmare väder. 🌞

  Litet extra plus för produktbeskrivningen: ”skapar den perfekta känslan av en citruslund som dränks av härliga kustregnskurar” 😊
  5 gillar

Tom Ford
Fleur de Portofino Acqua
Edt 50 ml

1 Betyg
952:-Rek. pris 1120:-
SPÄNNANDE. SORGLÖS. FÄNGSLANDE.
Fleur de Portofino Acqua bjuder in dig till en sprudlande variant av Portofino i full, sinnlig blomning. Dess blommiga förförelse är inspirerad av de vita kaskader av blommor som slår ut på grenarna av det vita akaciaträdet, det älskade skuggträdet som pryder Medelhavsträdgårdar och kantar lugna avenyer.

Toppnoterna utgörs av en lätt cocktail av krispiga citrusnoter. En blandning av siciliansk citron, mandarin från Sorrento, bergamott från Kalabrien samt saftig mandarin skapar den perfekta känslan av en citruslund som dränks av härliga kustregnskurar. Citruscocktailen vidareutvecklas av blad från pomerans (oätbar bitterapelsin) som ger doften djup och substans. Violabsolutet Orpur® sveper in ackordet med gröna toner.

 Hjärtnoten av vit akacia kombinerar toner av rörkassia och mimosa men utmärks av apelsinblommans fyllighet och kryddiga, beroendeframkallande doftspår – den har en karaktär som är både gåtfull och rättfram. Den här förtrollande noten har kombinerats med vit magnolia, och kompositionen har sedan svepts in i en bukett av ikoniska blomextrakt från Medelhavet: apelsinblommor från templen, marockanskt rosabsolut och den exceptionella karaktären hos grandiflorum-jasmin som är känd för sin lugnande doft.

 Dry-down har byggts upp kring ett ljuvligt ackord av akaciahonung, en honung som görs endast av akaciablommans honung. Denna blomsterhonung av en enda blomma är flytande och lika ljuvlig som själva blomnektarn.

50 ml
 • Kategori:Parfym
 • Artikelnummer:
  2313-131-0050

Gåva på köpet

Köp valfri parfym från Tom Ford (50-100 ml) så medföljer denna gåva!

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter