Treaclemoon Gentle Hand Wash Those Lemonade Days 500ml

1 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Den sprudlande, livliga citrusdoft från those lemonade days är som en iskall lemonad en het sommardag: så uppfriskande!

Treaclemoon skonsam handtvål med citrusdoft. Supermjuk och skonsam. Generöst och fint skum.

Användning: Fördela tvålen i de fuktiga händerna, arbeta fram ett mjukt skum och skölj sedan bort med vatten. Den är inte lämpligt att förtäras. Endast avsedd att användas på huden.

100% vegansk, fri från parabener, silikoner och mineraloljor. Förpackat i återvinningsbar plast. Producerad i Storbritannien.

500ml
 • Kategori:Handtvål
 • Artikelnummer:
  1702-126-0500
4 användarbilder

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
128:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
221:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 10 månader sedan

  Treacle Moon Hand Wash: Those Lemonade Days

  treaclemoon [ˈtri:kəl̩:mu:n] uppfanns och introducerades för första gången i England år 2007. Namnet är en sammansättning mellan ”treacle” och ”moon”. Treacle betyder sirap, melass eller sockerbetsjuice och ska representera konsistensen och dofterna i produkterna. Moon/Månen symboliserar den lyckliga och bekymmersfria värld som treaclemoon vill låta dig stiga in i varje dag. Hahah. Älskar den skrupelfria beskrivningen (jag har även tagit bort en drös eufemismer ur originalpresstexten, hahaha)

  De första produkterna som kom var bad- och duschgelerna ”the raspberry kiss”, ”my coconut island” och ”one ginger morning”. Sedan lanserades ett antal nya dofter och ytterligare produkter som bodylotion, bodyscrubb och bodyspray i rask takt.

  Hand Wash Those Lemonade Days är en härlig handtvål berikad med noter av nypressad citron. Treaclemoon säger själva att ”Den sprudlande, livliga citrusdoft från those lemonade days är som en iskall lemonad en het sommardag: så uppfriskande!” Hahah. Älskart!

  Tvålen är en bra handtvål med god doft och gött skum. Men den förändrar ju inte mitt liv på nåt sätt annat än att jag får rena händer. Men DET ska ju inte förringas på nåt sätt, speciellt när jag har en liten son på 16 månader....

  Treacle Moon Hand Wash: Those Lemonade Days är 100% vegansk, fri från parabener, silikoner och mineraloljor. Förpackat i återvinningsbar plast. Producerad i Storbritannien.

  + 1

  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.