Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Treat My Color Color Masque Gold 250ml

Bli först med att betygsätta produkten
189:-
Fri frakt, kan skickas omgående

treat my COLOR är vårdande färginpackningar som ger näring, skydd och som förbättrar både naturliga och kosmetiska hårfärger. Med sju olika nyanser är det enkelt att hitta den som passar just dig! treat my COLOR har en naturlig ingrediensbas som bygger på honung, granatäpple, aloe vera och sheasmör.

ANVÄNDNING: Appliceras på handdukstorkat hår efter shamponering, använd engångshandskar.Fördela inpackningen jämnt i håret, gärna med en kam.Låt verka i 3-15 minuter, mer tid ger ett mer intensivt resultat. Skölj noggrant.

250ml

Treat My Color

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
298:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
537:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • mörkblond mer beige?

  Jag slingade mig för några veckor sedan och min frisör använde sig av denna inpackning för att göra mitt vanliga mörk blonda hår mer beigt förstunden. Vet dock inte vilken färg hon använde... några tips?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 9 månader sedan
   Hej Janm! Om hon använde just detta märke så bör det har varit Gold. Denna gör ljusa slingor mer guldiga. Dock är mitt tips att du kontaktar din frisör och frågar vilken som användes på ditt hår för säkerhetsskull.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Vilken produkt?

  Hej,

  Jag är mörkblond naturligt, blekte håret för ca 2 år sedan så har kvar i topparna och har slingat ljust efter, naturlig utväxt ca 10 cm nu! jag tror jag vill gå tillbaka till min naturliga hårfärg men den ser ganska mörk ut nu mot det ljusa så vill ha något som får det att "smälta ihop" passar denna produkt? eller ska jag tona och sedan använda en sådan här produkt för att få färgen att hålla längre/pigga upp min egen?? /Malin
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 15 månader sedan
   Hej Malin. Färginpackningar fäster dessvärre inte på ofärgat hår. Jag rekommenderar dig att lägga i en toning i en nyans så nära din egen som möjligt. Kika gärna på Goldwell pH 6,8 Intensivtoning. Finns i många olika nyanser. Hör gärna av dig till oss på kundtjänst om du har ytterligare funderingar. //Maria, kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Hårfärg

  Hej, jag undrar om den här guldnyansen passar mitt hår? Jag tonade håret varmt brunt för några veckor sedan och det har börjat släppa nu. Håret är fortfarande ljust brunt men askigt. Jag vill ge det mera värme. Jag är normalt mörkblond, ungefär hälften av mitt hår är naturlig hårfärg och hälften har varit blonderat innan jag tonade det. Gäller produkten "treat My Color masque gold". Tack på förhand! Med vänlig hälsning, Maria
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 25 månader sedan
   Hej Maria! Denna är främst till ljusare hår men kan nog även göra ditt hår mer guldigt.
   gillar
  • linnea
   för 7 månader sedan
   Hej, hur mörk är denna? Jag har normalt en färgkod när jag färgar håret som är 834, där jag tror att 8 beskriver mörk/ljushet. Vet ni hur denna ligger på skalan?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 7 månader sedan
   Hej Linnea! Denna färginpackning ligger något ljusare än en 8. Mer mot 9-10. Den har endast guldiga pigment och egentligen inget direkt ljushetsläge.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019