Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 5 dagar sedan

  Går de att köpa var för sig?

  Hej, Jag skulle bara vilja köpa balsamet då jag inte gillar schampot. Kan ni ordna så att man kan köpa dem var för sig istället för att behöva köpa dem i ett paket :) Förresten, när kommer produkten in i lagret igen?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Hej Sanna! 👋
   Återkom gärna till oss på fraga@lyko.se så ska vi se om vi kan lösa det på någotvis ✨
   Gilla
 • för 43 månader sedan

  Hej!

  Hej!
  Jag har gjort keratin behandling till mitt hår så det förblir platt efter duschen. Jag vet inte vilken schampoo och balsam utan alkohol jag ska använda som är bra till mitt hår och inte förstör min behandling. kan ni hjälpa mig?
  Tack på
  Förhand !
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 43 månader sedan
   Hej Rayan. Det viktigaste du skall tänka på för att behålla effetkten av en keratinbehandlig är att använda just produkter med Keratin i. Wella Sp Luxeoil Keratin shampoo är helt fritt från alkohol, men balsamet innehåller fettalkoholer. Dock är dessa är inte uttorkande och det skall därmed inte vara någon fara för dig att använda dessa. Samma sak gäller med Lanza KB2, vilka också innehåller keratin som du kan använda. Vill du få mer information eller tips på andra produkter så maila gärna oss på kundtjänst på fraga@lyko.se
   Gilla

TRESemmé
Naturals Shampoo 90 Conditioner 900ml

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

TRESemmé Naturals Shampoo Conditioner


TRESemmé Naturals Shampoo 900ml
TRESemmé Naturals Nourishing Moisture Shampoo rengör håret med färre sulfater och är ett naturligare alternativ. USDA certifierade ekologiska extrakt, återfuktar håret och skyddar mot slitage och skador. 10x sarkare hår efter bara en användning. Utan parabener. Mild mot känslig hud och färgbehandlat hår.

TRESemmé Naturals Conditioner 900ml
TRESemmé Naturals Nourishing Moisture Conditioner med USDA certifierade ekologiska extrakt, återfuktar håret och skyddar mot slitage och skador. 10x sarkare hår efter bara en användning. Utan parabener. Mild mot känslig hud och färgbehandlat hår.

900ml x2

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter