Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Trind Nail Repair Matt

23 Betyg
139:-

Fler nyanser

En extra effektiv nagelstärkare för svaga och tunna naglar som skapar en perfekt balans mellan keratin och fukt i nageln vilket resulterar i naglar som är både starka och flexibla. Ger en matt finish. Perfekt för dig som inte vill eller får att det ska synas att du har ett nagellack.

Egenskaper:
Den unika formulan i Trind's Nail Repair sammanlänkar proteinmolekylerna i nageln och skapar en väldigt stark struktur. Den naturliga fukten går inte förlorad och nageln förblir smidig. Kombinerad med Trind Nail Balsam får du det bästa resultatet. 

Användarinstruktion:
Applicera ett tunt lager Trind Nail Repair dagligen under två veckor. Innan applicering av ett nytt lager tas det föregående bort med Trind Nail Polish Remover extra mild. Efter två veckor appliceras produkten en gång per vecka för att behålla dina vackra starka naglar eller byt till Trind Nail Revive som kan appliceras dagligen.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.7

Baserat på 23 betyg
4
2
3
3
11
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Superprodukt

  Denna är dryg så låt inte priset avskräcka dig.
  Det finns en massa liknande på marknaden och jag har testat många men ingen klår Trind! Dessutom så gör detta nagellack att naglarna ser fräscha ut blir lite "vitaktiga" och tar bort ex gulnade naglar. Naglarna ser så friska ut. Du kan antingen vara måla ett lager eller när det första lagret har börjat bli slitet bara måla över. Båda funkar.
  Sedan till det viktigaste om det verkligen stärker nageln? Ja dina naglar blir hårdare. Detta är det enda nagellack där jag kan få naturligt långa naglar som är så fina! Glöm dock inte av att fortsätta behandla dina naglar även när de är långa. Det Är lätt att börja slarva då men efter tag så går de sönder om du inte sköter naglarna.
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Hittills bra effekt efter en vecka

  Men vad konstigt att jag fick jätteont i ett par naglar vid ett tillfälle. Värkte som nageltrång typ. Men det försvann efter en stund när jag tog bort nagellacket. Provade igen nästa dag och då gjorde det inte ont.
  gillar
  • barbro
   för 3 veckor sedan
   Var det inte nagelbanden som gjorde ont? Har samma erfarenhet, men skyddar numera nagelbanden med någon fet kräm, typ vaselin, när jag lackar med Trind. Superbra produkt!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Det bästa som finns

  Jag har använt mig av den här i flera år. Tror det är närmare 30 år nu. Kan inte vara utan den, nå börjar mina naglar skiva sig och gå sönder! När jag märker att jag glömt bort mina naglar ett tag så gör jag bara manikyr och sen lägger jag på detta lack så blir de fina igen. Om det är så att naglarna är väldigt dåliga, byter jag lacket var eller varannan dag tills mina naglar mår bra igen. Det fungerar hur bra som helst. . .
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 9 månader sedan

  Moa

  Kan man måla denna som ett baslack och sedan valfri färg ovanpå?
  gillar
  • moa
   för 9 månader sedan
   Är det farligt att använda nagellack i samband med detta eller är det bara att det inte blir någon effekt av det vårdande?
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 9 månader sedan
   Hej Moa! Det stämmer att det är effekten som försämras.
   gillar
  • moa
   för 9 månader sedan
   Tack för snabba svar! :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 11 månader sedan

  Funkar inte alls.

  Funkar inte alls för mig.
  Mina naglar fortsätter att gå av nästan varenda dag
  gillar
  • charlotte
   för 10 månader sedan
   Hmm konstigt hur gjorde du? Följde du instruktionerna? Det funkar även att måla flera lager och kanske ca 1 gånu i veckan ta bort och börja om från början. Sedan måste man låta det gå några veckor för att se effekten såklart men det antar jag att du gjort?
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 16 månader sedan

  Långa, egna naglar trots allt

  Har använt Trind Nail Repair Natural ända sedan 1997 - ja, alltså 20 år nu - och hade inte klarat mig utan. I stort sett alltid sedan dess, utom några kortare perioder, runt när det slog igenom med akrylnaglar de åren, har jag haft egna, långa till riktigt långa naglar. Detta trots periodvis t ex arbete på EKB på båt (tungt och inget snällt mot händerna precis) och som barback/diskare. Rekommenderas starkt.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019