Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 4 månader sedan

  Såå bra!

  Haft nagelförstärkning i nästan 1 år, så naglarna var inte i det starkaste, finaste skick när jag tog bort materialet. Redan efter 1 vecka (!) med Trind mår dom mycket bättre! Balsamet är helt magiskt och man riktigt känner hur välbehövt det är då det absorberas så snabbt. Började med förstärkning för att mina egna naglar skivar sig, men so far inga skivade naglar med Trind.
  3 gillar
 • för 3 månader sedan

  Trind nail repair starkit

  Hej
  Hur mycket innehåller var flaska i startkitet?

  Anna
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Anna 🦄
   Det är 9ml i varje nagellack 💖
   Gilla
 • för 6 månader sedan

  Funkar perfekt!

  Jag har dåliga naglar som trots vitaminer, tillskott ect skivar sig eller går av lååångt ner (aj) men efter att ha påbörjat min första "trindkur" så har mina naglar redan blivit starkare. Jag kör ett lager balsam, ett lager repair och ett lager nagellack och dagen därpå tar jag en remover, gnuggar bort allt och börjar om. Lite pilligt såhär i början men med den här takten så lär jag snart inte behöva ta bort lagren dagligen... Såååå nöjd! Extra + för att företaget tagit bort det cancerframkallande ämnet som produkten tidigare innehöll!
  #tävling
  1 gillar

Trind
Kit
Starter Kit

3 Betyg
219:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
För torra och sköra naglar:
1.TRIND Nail Magic: Nagelns naturliga fukt är nödvändig för hälsosam nageltillväxt. För att jämna till din nagel och stimulera nageln egen produktion av fukt, använd en gång per 4 veckor.
2.TRIND Nail Balsam: Nagelplattan är till störst del uppbyggd av Keratin (proteinmolekyler). Den aktiva ingrediensen i Nail Repair Natural stärker keratinkedjorna i nageln vilket om den används dagligen resulterar i vacka starka naglar på endast 2 veckor.
3.TRIND Nail Repair Natural: Nagelplattan är till största del uppbyggd av Keratin (proteinmolekyler). Den aktiva ingrediensen i Nail Repair Natural stärker keratinkedjorna i nageln vilket om den används dagligen resulterar i vacka starka naglar på endast 2 veckor.

Köps ofta tillsammans

698:-
412:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter