Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

TRUDY of Sweden Trådepilator Kvinna

18 Betyg
379:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Trådepilatorn för en tvinnad bomullstråd över ansiktet och avlägsnar hårstrået från roten. Återväxten blir tunnare och finare. Trådepilatorn stimulerar även blodcirkulationen och ger ett rent och slätt resultat.
 • Rengör området noggrant innan påbörjad behandling, eventuell makeup tas bort av hygieniska skäl
 • För trådepilatorn varsamt mot huden
 • Behandlingen är 100% naturlig och fri från kemikalier
Användning: Använd trådepilatorn till formning av bryn, generande hårväxt på överläpp, haka, polisong, skägglinje eller hela ansiktet. Lämpar sig även till kroppen.

Trådepilatorn har en ledlampa som ger dig möjlighet att upptäcka även de tunnaste hårstråna.
TRUDY of Sweden

Köps ofta tillsammans

TRUDY of Sweden Trådepilator Kvinna
Olaplex Hair Perfector No 3 100ml
Pris för allt
658:-

Köps ofta tillsammans

TRUDY of Sweden Trådepilator Kvinna
Loelle Rosenvatten 100ml
Uniq One - All in one Hair Treatment
Pris för allt
637:-

Videos

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 5 månader sedan

  Hittade rätt till slut

  Frun köpte denna efter att använt några andra alternativ och här blev det tummen upp direkt. Enkel att hantera, tyst och ett bra resultat, så enkelt det kan vara ibland.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Silkeslen hy utan besvärande hår och fjun

  Köpte denna trådepilator efter viss tveksamhet eftersom jag var orolig för att den skulle irritera huden och att håren skulle bli grövre. Är nu så himla nöjd med produkten! Bra pris, lätt att använda och gav det resultat jag önskade.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Enkelt och smidigt

  Jag är väldigt nöjd med trådepilatorn, speciellt vad gäller ansiktet då den tar bort alla småfjun enkelt och smidigt, har även format ögonbrynen med hjälp av epilatorn. Sålänge man är hygienisk och rengör ansiktet ordentligt får man inte problem med utslag.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Sämsta produkten!!!

  Den här apparaten har förstört mitt ansikte bokstavligen!!! Förut så hade jag jätte fin hy, men när jag började använda trudy of sweden så har jag fått jätte många finnar.. .
  Den här apparaten lovar inget så som den beskrivs att vara , håret växer ut jätte snabbt det ger samma resultat som om man hade rakat bort håret. Ansiktshåret blir så stubbit o håret tas inte bort från roten. REKOMENDERAR INGEN ATT KÖPA DEN SÅÅÅ DÅLIG-
  gillar
  • trudy of sweden
   för 4 månader sedan
   Hej Lina,
   alla hårborttagningsprodukter som tar bort hårstrået från roten kan medföra en reaktion på huden som i ditt fall blev finnar. Om du inte har tagit bort ditt hår från roten tidigare så är rekommendationen att börja på en liten yta tills din hud har vant sig efter 2-3 ggr användning. Rosenvatten lugnar huden och motverkar uppkomsten av kvisslor efter trådning. Ett hårstrå som tagits bort från roten växer ut tunnare och mjukare. Tänk på att inte trycka/pressa trådepilatorn för hårt mot din hud utan var varsam. Du hittar även denna information i bruksanvisningen du fick med din trådepilator. Med vänlig hälsning TRUDY of Sweden
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 4 månader sedan

  Inget att rekomendera..

  Jag tyckte produkten var sådär.. för det första är den stor och klumpig, man kommer verkligen inte åt alla ställen man vill. För det andra gör det fruktansvärt ont och jag fick utslag/finnar i hela ansiktet. För det tredje gick tråden sönder hela tiden och batteriet höll inte länge innan jag var tvungen att ladda den igen och det gick snabbt ur och fungerade sakta. I början fungerade den bra men den blev bara sämre och sämre. Sen när håret växte ut vart behåringen bara värre.. Tyvärr något jag inte kommer använda igen.
  gillar
  • trudy of sweden
   för 4 månader sedan
   Hej Felicia tråkigt med din upplevelse av trådepilatorn.

   1.När det gäller utslag/finnar beror det på att din hud inte är van vid hårborttagning från roten, efter 2-3 gångers användning så minskar uppkomsten av kvisslor efter behandling.
   2.TRUDY of Sweden rekommenderar att du lättar på tråden, om du spänner den för hårt nöts tråden av och trådepilatorn upplevs seg.
   3.Ladda trådepilatorn i 6 timmar före användning, trådepilatorn kan även användas med vanliga AA-battrier.
   4.Trådepilatorn för bort hårstrået från roten med en tvinnad bomullstråd vilket INTE gör återväxten varken grövre eller mer hår.

   Du hittar även denna information i bruksanvisningen du fick med din trådepilator.
   Med vänlig hälsning TRUDY of Sweden
   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018