Tweezerman

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Tweezerman
Onyx Value Set - One Shot

Bli först med att betygsätta produkten
325:-Rek. pris 359:-

Tweezermans senaste lansering inom skönhetsverktyg är Onyx Value Set. Ett sofistikerat och stilrent set som ger klass till din makeupväska.

  • Onyx Great Grip Eyelash Curler: Klädd i en elegant vit och svart kostym har denna stilrena ögonfransböjare ett vadderat och halkfritt handtag som ger komfort och kontroll. Den tjocka silikonkudden gör att du bekvämt kan ge dina fransar en dramatisk och hållbar böj utan att de bryts. Tre ersättningskuddar ingår.

 

  • Black Mini Slant Tweezer: Denna eleganta pincett är en mindre version av Tweezermans prisbelönta bästsäljare Slant Tweezer och är perfekt att ha med sig "på språng". Storleken är optimal för att ha med i necessären eller i resväskan. Mini Slant har samma berömda handfilade spets som Tweezermans övriga pincetter och som med lätthet får tag i varje hårstrå.

 

  • Fashion Chic Swirl Pocket Mirror: Spegel i 60-tals, retroinspirerat, svartvitt mönster som inte bara är snygg utan också perfekt för "touch-ups" på vägen. Smart och praktisk spegel att ha i väskan eller med på resan.
  • Kategori:Övrigt
  • Artikelnummer:
    1644-159-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019