Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

1

Baserat på 1 betyg
1
0
0
0
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Urban Decay
Troublemaker Mascara

1 Betyg
246:50Rek. pris 290:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Urban Decay Trublemaker Mascara. Få supertjocka, superlånga och läckra ögonfransar. Urban Decay Troublemaker mascara ger fransvolym samt sexiga, vippiga och intensivt svarta fransar. Den träffsäkra formulan ger volym och förlänger samtidigt som den separerar. När färgen läggs på fattar UD:s egen borste tag om fransarna och böjer dem. UD har laddat mascaran med galna fördelar – för tjockare, ofattbart långa, perfekt separerade fransar.

Börja ställa till med bus med dina badass-fransar – den här mascaran klarar de mest skandalösa nätterna. Troublemaker klarar hett hångel, långa nätter och ser fortfarande bra ut morgonen efter. UD har testat: den håller både för bastu, snowboarding och sex! Formulan lägger sig perfekt och klumpfritt i så många lager som du vill. Ju mer bus, desto bättre.
UD:s totalteknologiska formula innehåller två olika typer av svart pigment som ger en intensitet svartare än dina svartaste tankar (det är rätt svart, va?). Troublemaker mascara är fylld av en kombination med ihåliga kiseldioxidpartiklar och ultralätta fibrer som ger volym utan att tynga ner fransarna. Vitamin E och Pantenol ger näring samt vårdar och i en kombination med polymerer gör det att mascaran fäster bättre på fransarna för längre hållbarhet – den flagar inte, kladdar inte och smetar inte.

UD:s fantastiska egendesignade borste liknar inte någon annan du har prövat. Den kammar och separerar fransarna så att det ser ut som om de är många fler! Små precisionskrokar fattar tag i fransarna och drar produkten genom dem för en ögonblicklig fransmångfaldigande effekt. Borsten sprider fransarna samtidigt som mascaran läggs på, separerar dem och böjer varje frans samtidigt som den perfekta mängden mascara doseras. Och den är designad för att nå även de minsta fransarna i inre ögonvrån, oavsett hur du håller den.

Urban Decay Troublemaker mascara kommer i en fasettmönstrad behållare med prismafinish.
För ännu sexigare fransar, förbered med Subversion Lash Primer.
*Baserat på 3D-volymeffektanalys i en studie med 34 deltagare.

7,3 g

Köps ofta tillsammans

386:75
921:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter