Váli

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Váli
Rakkräm 100 ml

Bli först med att betygsätta produkten
99:-
Beskrivning
Ingredienser
Váli rakkräm är inspirerad av klassiska italienska raktvåls recept som innehåller naturligt höga halter av återfuktande glycerin.

Skapar ett rikt och fylligt lödder som lyfter skäggstråna samt återfuktar och reparerar huden. Ger ett bra glid emellan blad och hud för enkla och säkra stråk.

Innehåller inga artificiella parfymämnen, parabener eller färgämnen. Tillverkas i Sverige. 100ml. Är bra för dig med känslig hud men även för normal hud.

Skall användas med rakborste för bästa effekt.

Användning:
Läs alltid innehållsförteckningen och testa i små mängder innan rakning för att kontrollera om allergi reaktion uppstår.

Aloe Vera. Har sedan antiken ansetts vara en av de främsta medicinalväxterna. Innehåller stora mängder vitaminer och mineraler. Naturlig anti-inflammatorisk och återfuktande, lämnar huden mjuk och väl återfuktad.

Shea Smör. Har sedan urminnes tider använts för irritation och småsår. Utmärkt mjukgörande för huden på grund av dess unika fettsyra profil. Naturlig rik på vitaminer och antioxidanter.

Ricin Olja. Hjälper till att skapa ett rikt och krämigt lödder utan att verka uttorkande och irriterande på huden. Minskar också talgproduktion i huden och motverkar inflammationer. Är av dessa anledningar en bra olja att använda för att förebygga och reducera problem som exempelvis akne.

Lavendel. Har en söt, blommig men krispig örtig lukt tillsammans med en balsamisk underton. En av de säkraste essentiella oljorna att använda på huden. Är avslappnande och kan hjälpa till att reducera stress.


100ml
  • Kategori:Rakgel
  • Artikelnummer:
    1738-105-0100

Nyheter och erbjudanden

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.