Veet

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 5 betyg
1
0
0
2
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Medarbetare på Lyko
  för 5 månader sedan

  Effektiva

  Tycker dessa är super, brukar använda för att få bort småfjun runt brynen. Behöver oftast bara dra en gång och de flesta stråna hänger på.
  Får alltid köpa till fler servetter dock, just för att de är så effektiva att det oftast räcker med en waxremsa per omgång!
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Smidigt och snabbt

  Fungerar ganska bra och går smidigt att använda. Allt hår följer inte alltid med och har man väl vaxat på ett ställe funkar det inte så bra att göra på samma ställe igen (i alla fall inte utan att göra rent), så det gäller att dra snabbt och i rätt riktning så att håret följer med på första försöket. Brukar använda varje remsa i tre "etapper", d.v.s. jag gnuggar på en tredjedel i taget och drar bort. För mig räcker en dubbel remsa bra till att vaxa hela hakan men för att vaxa både haka överläpp hade jag egentligen velat ha 1 dubbel och 1 enkel remsa. Så istället gör jag hakan mindre noggrant när även överläppen behöver vaxas (syns mer på hakan så där vaxar jag något oftare).
  Gilla

Veet
Easy Gelwax Face Normal Skin 2

5 Betyg
49:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Veet Easy Gel-Wax Strips Face är vaxstrips för hårborttagning på känsliga områden som överläpp, kinder och haka. Hårborttagningsremsorna har Easy Grip som gör stripsen enkla att använda. Effektiva även på korta hår.

Vaxet innehåller sheasmör och har en bärig doft.

Passar normal hud.

20st
 • Kategori:Vaxning
 • Artikelnummer:
  1322-133-0000

Köps ofta tillsammans

268:-
132:25

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019