Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Versace Eros EdT 100ml

8 Betyg
795:-

Välj storlek

50 ml30 ml100 ml

Versace Eros EdT
Kärlek, passion, skönhet & åtrå! En unik aura av sensualitet och virilitet, en kärlekshymn från den triumferande och ståtliga guden Eros. Versace Eros EdT är en doft för mannen som både är heroisk och passionerad, precis som en grekisk gud.

Doften öppnar upp med intensiv och strålande fräschör från myntablad, italiensk citron och gröna äpplen för att sedan övergå i ett sensuellt hjärta med beroendeframkallande noter av tonkaböna, amber och geranium. Livlig kraftfullhet symboliseras i basen av det ädla träslaget ceder, följt av vetyver, ekmossa och vanilj.

Toppnoter:
Myntablad, Italiensk Citron & Gröna Äpplen.

Hjärtnoter:
Tonkaböna, Amber, & Geranium.

Basnoter:
Vanilj, Cederträ, Vetyver & Ekmossa.

100ml

 • Kategori:Parfym
 • Artikelnummer:
  1323-100-0100

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.5

Baserat på 8 betyg
1
1
2
1
3
 • för 5 månader sedan

  Köp inte Versace Eros....

  ...i alla fall inte förrän ni har luktat på den. Om ni har använt denna tidigare och varit nöjd med resultatet så råder jag er att lukta på den igen, för i min mening så är det inte samma doft. Någonting har ändrats i receptet för när jag initialt restade den så var den stark, men en rejäl dos mint och projecerade som tusan. Jag kunde känna doften på min hand större delen av dagen. Den Eros som jag idag har luktar vad som närmast skulle kunna beskrivas som tandkräm med en doft som sitter väldigt nära huden.

  Som ni vet så är det nästa omöjligt att tipsa andra om dofter då smaken är så oerhört varierande, men jag ville ändå varna andra konsumenter då Versace måste ha gjort en sk. ”reformulation” av grundreceptet. Det är i alla fall vad jag skulle gissa på. För detta är inte bra!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018