Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

VICHY Antiperspirant Deodorant 48h 50ml

3 Betyg
99:-Rek. pris 119:-
Beskrivning
Ingredienser

En effektiv och långtidsverkande antiperspirant utan alkohol som är mild och skonsam för huden. Svagt parfymerad. Låt torka innan du tar på kläder. Deodoranten gör din hud fräsch och mjuk utan vita ränder eller obehag. Motverkar svettproduktion i upp till 48 timmar. Applicera dagligen på ren och torr hud under armarna.

50ml

 • Kategori:Roll-on
 • Artikelnummer:
  2240-116-0050
3 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
 • Mest hjälpsamma positiva
  Lyko Kundtjänst -
  för 7 månader sedan

  Riktigt bra roll on!

  Egentligen gillar jag creme-deodoranter bäst, men denna är fantastisk. Torkar snabbt och är pålitlig. Håller dig torr under armarna hela dagen. Är du på jakt efter en ny deo så är denna verkligen värd att testa. #torrheladagen #deodorant #rollon #vichy
  gillar
  • rickard
   för 7 månader sedan
   🙌
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Medarbetare på Lyko -
  för 5 månader sedan

  Gör hålan mjuk å skön!

  När tiden kom för att köpa ny deodorant bestämde jag mig att satsa på kvalité. Valet föll på den MINTGRÖNA Vichy-deon pga godast doft. Inte pga den härliga texten "Kraftig transpiration". Orden ”Kraftig Transpiration” måhända vara sanna, men jag vill ju HELST inte bli påmind av dem när jag väl köper min deo. På engelska står det ”Transparation Intense” vilket bara låter lite härligt, som att den är ”intensivt skyddande” på nåt sätt. Inte för den som SVETTAS EXTREMT MYCKET UR HÅLAN!

  Bah!

  Nåväl.

  Vichy Antiperspirant Deodorant 48h Roll-On – Kraftig transpiration innehåller finfördelat aluminiumsalt, som har en effektiv och svettkontrollerande effekt. Nu ska vi återigen minnas att vi INTE ska vara rädda för aluminium pga de partiklarna är ALLDELES för stora för att ta sig in i kroppen via huden.

  Deon innehåller också, som alla produkter från Vichy, det unika källvatten som verkar lugnande och stärkande på huden. Alla Vichys produkter är dermatologiskt testade. Detta innebär att produkterna är noggrant testade under kontroll av dermatologer (hudläkare).

  Hittills så ÄLSKAR jag denna deo. Den var skitdyr jämfört med en Rexona, men väl värt det då jag inte stinker svett efter en kvart. Dessutom känns hålorna mjuka och sköna.

  + 1

  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018