3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko
  för 20 månader sedan

  Kinesisk medicin i fransk kräm

  Detta franska hudvårsmärke hörde länge till mina absoluta toppfavoriter under många år. Men av någon anledning har jag missat de senaste lanseringarna på hudvårdssidan. Jag köper fortfarande deodoranten med turkost lock pga typ den enda som fungerar på mig.

  Nu kommer nattmaskkrämen Slow Âge. Vad tycker ni om namnet förresten? Slow Âge? Jag crinchar ju lite mot namnet ”Anti age”, varför ska man inte få åldras liksom? Och det är många som gör likadant. Vilket gör att skönhetsföretagen sliter sitt hår för att hitta synonymer. Därför ser vi ord som ”rejuvenation”, ”youthification”, ”ageless” osv för att säga ”RYNKKRÄM” men ändå inte säga det. Sådär fint ni vet. Så nu kommer Slow Âge. Åldras långsamt fast med en fancy fransk twist på ordet så det inte ska kännas skrämmande.

  Slow Âge Night är en nattkräm som innehåller, förutom det ikoniska källvattnet från Frankrike och specifikt från byn Vichy, probiotika och baicalin som är en rot som är späckad med kraftfulla antioxidanter.

  Just Baicalin har använts traditionellt i Kinesisk medicin och ska skydda huden från angrepp utifrån. Vichy är ju känt för att vara väldigt tillmötesgående för just känslig hy och mycket av det kommer från just det vatten som används i produkterna, ett vatten som är fullt av mineraler som lugnar och stärker huden.

  Nattkrämen är tunn och följsam som en gelé, men ger mängder av fukt snabbt. Det är just därför jag tror de rekommenderar att den kan dubbla som mask. Fukten liksom FORSAR in i huden på en sekund.

  Kan inte avgöra om jag tycker att färgen är vacker eller läskig. Vi kan väl enas om att den är lite ovanlig för att vara en nattkräm, men att den stärker kopplingen till den Kinesiska medicinen ytterligare.

  + 1

  13 gillar
 • för 17 månader sedan

  Nattkrämen?

  Hittar inte nattkrämen, endast dagkrämen. Men recensionen som står under dagkrämen är en recension om nattkrämen. De är väldigt olika varandra så det blir lite konstigt. Kommer ni få in nattkrämen också?
  1 gillar
  • för 12 månader sedan
   Jag är också en av de som önskar att slow age nuit ska komma till Lyko.
   Gilla

VICHY
Slow Âge
creme 50 ml

2 Betyg
239:-Rek. pris 295:-
Beskrivning
Ingredienser
Stärkande dagcrème mot ålderstecken under utveckling - normal till torr hud. Vichy Laboratorier har identifierat fenomen som ackumuleras i huden på grund av miljö (UV, luftföroreningar), psykisk påverkan (stress, trötthet) livsstil och som bidrar till hudens åldrande. Baserat på nio års forskning samt ny kunskap om hämmande av hudens åldrande har Vichy utvecklat SLOW ÂGE, en daglig vård som motverkar förekomsten av ålderstecken. Formuleringen innehåller Bacalïn antioxidant rotextrakt, och BIFIDUS från probiotika samt thermalskt källvatten från Vichy, med sin källa i hjärtat av Frankrikes vulkaniska område, rikt på 15 mineraler. SPF 30 + UVA skydd Huden tillförs omedelbart fukt, skyddas och får en strålande lyster.

Appliceras varje morgon på rengjord hud, gärna följt av Slow Âge ögoncreme. UNDVIK ÖGONOMRÅDET. Slow Âge rik dacreme innehåller UV filter, vilket vid applicering för nära ögonområdet kan ge en viss obehagskänsla. Vi rekommenderar Slow Age Eyes som är särskilt utvecklad för ögonområdet och med egenskaper som respekterar den känslighet som finns i denna ömtåliga zon.

50 ml
 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  2240-188-0050

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter