Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Vita Liberata
Body Blur Sunless Glow Latte Light

Bli först med att betygsätta produkten
489:-
Body Blur Sunless Glow Latte Light är en skin finish produkt som omedelbart ger en jämn färg samtidigt som brun utan sol aktiven arbetar med att bygga upp en varaktig färg.
Denna multi-tasking-produkt ger den mest felfria hudfärgen och jämnar ut hudtonen perfekt. Brun utan sol aktiven utvecklas sedan under 4-8 timmar så när du tvättar bort make up har du en varaktig färg under.

Användning:
Vår populära skin Finish produkt Body Blur med tillsatt brun utan sol aktiv. Se till att huden är ren och exfolierad. Ta en klick stor som en vindruva och applicera med cirkulära rörelser. Använd sparsamt på händer, fötter, knän och armbågar. Använd ingen fuktkräm eller fuktgivande duschgel innan applicering. För att säkerställa att produkten sitter bra innan du klär på dej ljusa kläder kan du trycka försiktigt med en servett så att du får bort eventuell överflödig kräm. Använd gärna en brun utan sol vante för enkel applicering och för att hålla dina händer helt fria från fläckar. Glöm då inte bort att ta försiktigt med vanten även på ovansidan av händerna.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020