Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Vita Liberata Invisi Foaming Tan Water Super Dark 200ml

Bli först med att betygsätta produkten
489:-

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Vita Liberatas organiska Invisi Foaming Tan Water är fylld till brädden med organska botaniska ämnen såsom Ginkgo Biloba och hallon, och har superladdats genom vår Advoganic TM-tekonologi för att ge maximal fukt och anti-ageing-behandling samtidigt som huden får lyster. Den är klar som vatten så det finns ingen risk för att den färgar av sig. Torkar supersnabbt så att du kan applicera och vara klar omedelbart. Efter 4-6 timmar kommer du få en djup och naturlig lyster. Som en extra bonus, Invisi färgar mörkare än andra formuleringar, så om du letar efter djup, mörk, läckert sexig och glödande look behöver du inte leta längre.

Finns i ljus nyans för en solkysst look, medium/mörk likt en vecka i solen, och supermörk look för en oändlig sommarglöd.

Alltid organisk, alltid ren, alltid vegan, alltid naturlig.

Exfoliera men använd ingen moisturizer eller fuktgivande duschkräm före applicering. Använd en handske och applicera på huden i cirkulära rörelser. Låt verka i minst 4 - 8 timmar innan du duschar av produkten med vatten. Tvätta händerna efter applicering.

200ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018