Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 12 betyg
1
3
4
2
2
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Light

  Detta är den första och enda CC-cream jag har testat, och i början tyckte jag att den var väldigt svår att applicera utan att tonen blev alldeles för mörk på vissa ställen i ansiktet (framför allt vid tinningarna). Vet inte om det blir så oavsett vilken CC-cream man använder eller om andra är bättre. Nu tycker jag dock att det går bättre, antar att jag kanske har lärt mig använda den på ett bättre sätt? Bortsett från det här med färgen tycker jag att den verkar göra sitt jobb. Jag tror dock inte att jag kommer köpa den igen, i alla fall inte innan jag har testat en annan CC-cream.
  3 gillar
 • för 7 månader sedan

  Suverän

  Älskar denna produkt! Efter sommarens solbränna använder jag den som den är. På vintern använder jag ansiktskräm först och sen denna, då blir den inte lika kraftig i färgen. Fördelar sig jämt över huden och täcker utan att bli en kaka. Känner mig fräsch både med eller utan puder ovanpå.
  Gilla

Viva la Diva
CC Cream Medium

12 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Pigmentkorrektion i bara ett steg! Viva la Diva CC-Cream är en Color Correction Cream. Krämen är vit och vid kontakt med huden ger den en naturlig färg som smälter in med din hudton och jämnar ut pigmentfläckar och mörka ringar. Din hud får en naturlig lyster och en jämn ton. Krämer ger även fukt i 24 timmar har solskyddsfaktor 12 och är vattenresistent.

Köps ofta tillsammans

148:-
324:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019