1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 2 betyg
0
0
1
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Går att välja intensitet

  Vid bara ett lager är det lite mindre intensivt glittrande men det går att måla ett eller två lager till för extra glittrig effekt så det är ju bra att kunna välja - en kanske vill vara lite småglittrig till vardag eller mer intensivt till fest.

  Jag tycker Diamond är jättefin att ha under nedre fransraden. Alla dessa eyeliners är veganska och det är ett väldigt stort plus för mig!
  16 gillar
 • för 18 månader sedan

  fint glitter

  ger lite transparent glitter i regnbågsfärger, ser lite magiskt och fint ut. Den kan dock bli ganska tjock och krispig om man tar för tjockt lager, funkar bäst i inre ögonvrån utan för mycket annat smink under och om man bara tar lite på penseln och sprider ut det. Den är jättefin om man gör på det viset men för mig så funkar den tyvärr inte till något annat. Gnuggar man ens lite grann så lossnar glittret direkt.
  5 gillar

Viva la Diva
Crystal Glitter Eyeliner 23 Diamond

2 Betyg
75:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Crystal glitter eyeliner will ad that little extra bling to any make-up look! Apply a line along the eyelashes with the thin pen, change the look by applying on upper or lower eyelids and the inner or outer corner of the eyes.
 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1886-108-0023

Köps ofta tillsammans

124:-
384:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019