7 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 58 betyg
8
10
8
10
22
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 36 månader sedan

  Kanon!

  Perfekt ögonbryns "tuschpenna", håller länge och ser väldigt naturlig ut :)
  19 gillar
  • för 36 månader sedan
   Det är visserligen sant, men jag fyller endast i befintliga ögonbryn, så då ser det säkert mer naturligt ut än när man ska måla utöver det.
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 22 månader sedan

  Fel färg

  För det första är det en väldigt varm brunfärg som inte alls passar in. För det andra så ser det inte ett dugg ”naturligt” ut, alltså inte som ”strån”. Big no. Skulle få samma resultat av en vanlig tuschpenna med tunn spets (om inte bättre)
  4 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Ändrad färg

  Detta har varit min holygrail i flera år och köpte på mig några styck för några veckor sen. Upptäckte då att färgen var annorlunda och inte alls lika pigmenterad, det är inte lika lätt att göra "strån". På bilden är båda färgen sombra men den ljusare är den nyare versionen. Blir inte alls samma resultat och jag hoppas bara att det är något tillfälligt fel på produkten!
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Bästa ögonbrynspennan!

  Jag älskar denna, letat mycket efter en ögonbrynspenna som man kan dra tunna strån med, men nu slipper jag leta längre! Dock behöver den stå uppochner i ett glas så att den håller sig blöt. Ingen penna man har med sig i väskan. Men då den sitter väldigt bra under hela dagen så gör det absolut ingenting!
  6 gillar
  • för 1 månad sedan
   Åh tack! 🤩
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Viva la bryn!

  Det tar ett tag innan man lär sig att måla in stråna + att pigmenten svajar lite ibland, men jag målar i stråna först (har helt bortrakade bryn btw) och fyller sedan i med en ljus brynskugga, då ser det jättenaturligt och fint ut! Jag föredrar den här 100% framför den mer än dubbelt så dyra Mac-pennan. Ska absolut köpa fler om jag bestämmer mig för att fortsätta ha rakade ögonbryn! För priset är jag faktiskt väldigt imponerad. (Klicka på bilden så ser ni ögonbrynen bättre!)
  5 gillar
 • för 3 månader sedan

  Fäster ej!

  Tyvärr fäster den inte i ansiktet alls, ännu mindre ögonbryn. Trycker du hårt kan du få fram ett streck på handen.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Älskar

  Kan verkligen inte leva utan den här ögonbrynspenna. Har testat flera från olika märken och den här passar mig bäst. Lätt att använda och färgen håller i några dagar.
  Gilla

Viva la Diva
Eyebrow Fine Liner Sombra

58 Betyg
99:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Storfavorit av en anleding! Viva la Diva Eyebrow Fine Liner ger dig möjligheten att rita tunna hårstråliknande streck. Fyll i glesa partier och skapa mer volym till dina bryn. Pennan ger ett perfekt resultat som håller hela dagen!
 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1886-111-0014

Köps ofta tillsammans

188:-
777:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter