2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 10 betyg
0
0
2
2
6
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 22 månader sedan

  Applicera med finger

  Verkligen metalliska och pigmenterade färger, men de ska helst appliceras med fingrar, fluffiga penslar kan göra dem smuliga och får svårt att fastna. Denna palett är bra om man gillar dramatiska metallic ögonskuggor och inte har nåt emot att använda fingrarna. Särskilt den ljusaste nyansen i den rosa raden är en otroligt fin vit/rosa duochrome vilket inte syns på bilden, annars stämmer färgerna bra, vissa blir aningen ljusare vid applicering. Den medföljande penseln kan man ignorera.
  8 gillar
 • för 3 månader sedan

  Experimentera med färger

  Väldigt fina färger! Ser väldigt pigmenterade ut. Med denna paletten måste man experimentera en del, vissa funkar ganska bra med en borste medan andra fungerar bättre med fingrarna. Men när man väl hittar det som funkar bäst för en själv så blir resultatet väldigt snyggt! #tävling
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Underbart skimrig!

  Är en människa som ämskar glitter o skimmer i ögonskuggor och denna paletten är awesome! Finns massa olika nyanser i varje färg och det skimrar verkligen 😍
  1 gillar
 • för 14 månader sedan

  Älskar!

  Denna palett är helt underbar. Färgerna sitter bra, de är lätta att arbeta med och har mycket pigment i sig. Använder denna palett väldigt ofta och är mycket nöjd. Den inspirerar till att verkligen ta ut svängarna och prova olika kombinationer. Otroligt kul! En får mycket för pengarna och jag rekommenderar den varmt, även om medföljande penseln inte är så bra.
  2 gillar

Viva la Diva
Metallic Eyes Diva Metallic Eyes

10 Betyg
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Eye Brushes
179:10Rek. pris 199:-
Är du en sann Disco Diva? Viva la Diva Metallic Eyeshadows & Liner innehåller 32 metallskimmrande ögonskuggor i lekfulla färger i den unika highpearlformulan som gör att skuggan sitter hela dagen! Genom att fukta den medföljande penseln innan du applicerar ögonskuggan ger du din ögonskugga en ännu mer intensiv metallisk finish samt att du även kan få till en färggrann eyeliner.

Köps ofta tillsammans

278:-
225:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter