Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

W7 Beat It! Natural Nudes Eye Colour Palette

9 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

W7 s Beat It! Innehåller 12 ögonskuggor. Paletten innehåller ett urval av matta och skimmrande nyanser av nude, rosa och koppar.

Färgerna ger utmärkt täckning eftersom de är mycket pigmenterade och ger lite "fallout". Applicera med eller utan en primer.

Tack vare sin robusta, metall palette, kan Beat It! glida ner i en handväska eller bagaget utan risk för skador när du är ute.

W7 tips: Använda borsten för att kombinera nyanserna "Loaded" och "Billboard" och applicera dem på de yttre hörnen av ögat för en gyllende glöd.

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
108:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
115:40

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 9 betyg
0
1
3
2
3
 • för 14 månader sedan

  Bästa ögonskuggspaletten!!!!

  Jag älskar den här paletten men framförallt älskar jag smink. De här färgerna funkar verkligen för mig och det bästa är att jag kan skapa nya looker med alla färger det är så naturliga och jordnära färger som passar för mig, den här paletten rekommenderar jag verkligen för nybörjare.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • <3

  Som personen nedan sa, så faller det lite när man lägger på. Jag brukar göra så att jag sminkar ögonen först av allt, sedan gör jag resten av ansiktet. Då kommer det inte vara några problem som helst att det faller lite! Jätte fin palett, snygg och lätt förpackning också. Man får en fin borste med, det ser man ju på bilden men jag la ingen märke till det när jag beställde så jag blev extra glad när jag öppnade det :)
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Beat it

  Jätte fina färger, en palett för alla! Vissa färger är mer pigmenterade än andra, faller lite när man lägger på dom men sitter bra under dagen.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018