1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 23 betyg
4
1
8
4
6
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Har äntligen fattat

  I produktbeskrivningen och på förpackningen står det att den döljer mörka ringar under ögonen och det var den funktionen jag från början ville ha. Insåg dock efter att ha testat den och även googlat lite att lila concealer inte alls verkar vara rätt färg för det ändamålet, så concealern har legat oanvänd ett bra tag utan att jag har kommit på vad jag ska ha den till. Men nu har jag äntligen fattat att man kan använda den för att jämna ut hudtonen i ansiktet, och för det ändamålet tycker jag att den verkar funka bra. Jag kan tycka att det är en lite opraktisk burk för en produkt som ska användas över ett större område i ansiktet (åtminstone är det så jag använder den), hade hellre sett en plattare dosa så att det var lättare att komma åt med en stor blendersvamp. För funktionen hade concealern kunnat få fyra stjärnor, men burken och den missvisande informationen drar ner betyget. Dock hundra procent värd sitt pris, om man eftersöker det produkten faktiskt kan göra!
  5 gillar
 • för 6 månader sedan

  Grön

  Jag har den gröna och den fungerar jättebra till att neutralisera rodnader. Liten förpaktning men väldigt dryg. +++ för priset
  1 gillar
 • för 17 månader sedan

  Händer inte så mycket

  Den är väldigt tunn och det händer liksom inte så mycket. Å andra sidan är ju priset otroligt billigt så velar ni - köp och testa hur ni upplever den :) Räcker superlänge!
  1 gillar
  • för 7 månader sedan
   Ok, Tack för snabbt svar! 😊
   Gilla
 • för 17 månader sedan

  Verkligen prisvärd!

  Jag köpte både den gröna och lavendelfärgade och de är så bra! De innehåller väldigt mycket produkt och man behöver inte mycket för att få resultat.
  Minus är att de blir lite leriga om man tar för mycket och om man inte använder en blendersvamp noga efter applicering.
  3 gillar
 • för 20 månader sedan

  Bättre än väntat!

  känns inte billig, räcker länge och gör faktiskt det den ska! Jag använder den under min foundation med en concealerborste.
  1 gillar
 • för 24 månader sedan

  Älskar den!

  Min bästis som jag inte vill vara utan. Den täcker rodnader/finnar bra. Jag använder fingrarna när jag applicerar, innan foundation och vanlig concealer. Burken är liten men räcker superlänge! Bästa köpet och sjukt bra pris!
  4 gillar

W7
Go Corrective Concealer Green

23 Betyg
19:-

Fler nyanser

Denna concealer neutraliserar och täcker röda ojämnheter i huden. Den tar sig an problem som din vanliga concealer inte klarar av.

8g

 • Kategori:Concealer
 • Artikelnummer:
  1925-164-0001

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019