2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 7 betyg
2
1
1
1
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • idag 16:59

  Dålig kvalitet

  Bra storlek på de men så fort jag satte ner fötterna på golvet så gick den ena sönder och all vätska läckte ut...två steg senare så sprack den andra med så då var det bara att ge upp. Rekommenderar att sitta/ligga ner de 60-90 minuterna som de ska vara på..
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Små!

  Jag fick knappt ner fötterna i dessa ”sockor” . Kanske mest tjejer som gör detta, men det känns väldigt exkluderande att vi med större fötter inte ska kunna använda dem!
  1 gillar
 • för 3 månader sedan

  Helt okej fotmask

  Undrade först om denna fotmask inte fungerade alls... det stod att det skulle ta 3-5 dagar innan effekten uppstod, men det var först sent på den femte dagen som huden började flagna. Nu är fötterna mjuka! Själva förpackningen var bra, "plastsockorna" man sticker ner fötterna i höll bra, men jag satte hårsnoddar runt fotleden för att hålla dem kvar. Helt okej fotmask till bra pris. #tävling
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Funkar

  Jag hade inte mycket torra fötter, men en aning vid hälarna. Jag testade denna produkt och det tog några dagar innan huden började flagna. Därefter flagnade fötterna mer och mer, vilket höll på i drygt 1 vecka tror jag. Enligt instruktionerna så ska ju detta bara ta 3-5 dagar. Men resultatet är jag ändå nöjd med. Nu i efterhand ser jag bara till att försöka smörja in fötterna varje dag så att de håller sig mjuka.

  OBS! Fötterna flagnar även där det inte finns någon torr hud, men om man lägger vaselin på de områden man ej vill behandla innan man sätter på sig fotmasken så ska det hjälpa.
  1 gillar

W7
Magic Exfoliating Foot Mask

7 Betyg
49:-
Fri frakt, kan skickas omgående
W7 Exfoliating fotmasker är bekväma och bärbara strump masker innehållande med aloe, apple, papaya, apelsin, citron och druvextrakt, mjölksyra & glykolsyra. Bara en behandling tar fram mjukare och silkeslent släta fötter.

Användning:
Rengör dina fötter noggrant
Öppna påsen och ta ur masken (Obs! För att förhindra torrhet, använd masken omedelbart efter öppningen)
Skär försiktigt av toppen av var och en med en sax
Dra en på varje fot och låt den vara på i cirka 60-90 minuter
Ta bort masken och kasta.
Skölj fötterna med varmt vatten och handdukstorka.

Obs: Förhårdnader, beroende på tjocklek, kan fortsätta att lossna ytterligare i 3-5 dagar efter att du har använt masken. OBS! Riv inte bort den torra huden.
 • Kategori:Fotvård
 • Artikelnummer:
  1925-246-0000

Köps ofta tillsammans

118:-
147:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter