19 användarbilder
Warpaint

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.1

Baserat på 96 betyg
17
21
20
14
24
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 27 månader sedan

  Helt fantastisk

  Har bara använt warpaint i några dagar och mina tänder är riktigt fina! Perfekt för den som dricker mycket kaffe som gulnar till tänderna. Rekomenderas!
  14 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 37 månader sedan

  Men..

  Nej. Gå till apoteket och köp en burk aktivtkol för under 100 lappen. EXAKT samma produkt men ca 300kr billigare.
  11 gillar
  • för 4 månader sedan
   Warpaint innehåller aktiv kol av medicinsk grad i synergi tillsammans med mineraler och naturliga antibakteriella ingredienser. Warpaint är originalet och den enda produkten i marknaden som är kliniskt bevisat att inte skada emaljen, och har även fått certifiering för detta. Ta hand om er, och tänk på säkerheten framför allt när ni bleker tänderna hemma!
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Black mouth!

  This its better use just in the night,because if you use in the morning you will stay wirh black gum and see very ugly in the mouth!:((( I hope i will see a difference!
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Hållbarhet

  Gå denna produkt ut i datum? Hur länge kan man använda den?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Michelle!
   Produkten bör användas inom 6 månader efter öppning :)
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Ingenting för mig verkar det som

  Jag har testat endel tandblekningar men har generellt sett inte märkt någon skillnad (kan kanske handla om att det ska användas oftare och inte bara någon enstaka gång), och det var inte annorlunda med denna.
  Skulle jag använda denna två gånger om dagen i några veckor kanske jag skulle märka någon skillnad, men mina tänder bet den inte riktigt på de gånger jag använt den.
  Jag känner mig dock väldigt fräsch efter användning. Behövdes dock endel borstande efteråt för att bli av med allt svart (separat tandborste rekommenderas).
  Kort och gott, verkar inte funka på mig, men då det är en skonsam produkt som inte skadar emaljen Gör det absolut inget att prova under en längre period om det ändå skulle ge någon effekt!
  #LykoInflutester #Warpaint
  5 gillar
 • för 3 månader sedan

  13 åring?

  Kan en 13 åring använda denna?
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Bra produkt!

  Som tandblekning funkade denna produkt helt okej. Efter någon månad av att ha använt denna produkt kunde jag tydligt se att mina tänder såg ljusare ut. Produkten tog däremot inte dem ”svårare” fläckarna, utan dem är relativt orörda. Jag tyckte produkten fick min mun att känna sig väldigt fräsch däremot, det var liksom ett trevligt komplement till min vanliga rutin. Sedan har vi ju den enligt mig viktigaste detaljen; produkten ska inte skada emaljen, vilket liksom sålde in produkten direkt.

  Visst var pudret väldigt fint, och det kom lätt överallt dit det inte skulle vara; men jag gjorde en vana av att borsta mina tänder medan jag stod i duschen och då fanns inte det problemet kvar. Så som produkt tycker jag som sagt att den var okej; fick mig att känna mig bra och jag såg mindre förbättring. Det är då priset som säger emot. Med en mindre prislapp skulle jag nog köpa in denna igen; men i nuläget använder jag slut på burken jag har. Men för dig som är villig att lägga det lilla extra är det en produkt värd att ha.

  #Lykoinflutester #Warpaint

  + 1

  Gilla

Warpaint
Tandblekning 50 g

96 Betyg
395:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Warpaint är ett 100% naturlig tandblekning som skonsamt bleker missfärgningar och polerar tänderna.

Warpaint tandblekning är originalet från Australien med en helt unik formulering gjord av endast naturliga ingredienser i premiumkvalite. Aktivkol i medicinsk kvalite, framställt av kokosnötens skal, tillsammans med mineralrik bentonitlera, rengör och polerar tänderna utan att skada emaljen. Berikad med ekologiska apelsinskal, papparmynta och citronmyrten vårdar Warpaint hela munnen genom att stärka tandköttet, motverka infektioner och ger en fräsch andedräkt!

Warpaint kan användas dagligen, en burk räcker till ca. 150 behandlingar. Warpaint har en helt neutral smak och lukt. Hur avänder du Warpaint?
 1. Doppa en blöt, ren tandborste i Warpaint- pulver. Du behöver endast lite!
 2. Håll munnen stängd när du borstar tänderna i 2 minuter. För att ge effektivera blekningen, kan du hålla pulvret i munnen för några minuter.
 3. Spotta ut pulvret och skölj munnen och tandborsten noggrannt.

Tips! Warpaint funkar utmärkt till en "Oil Pulling". Borsta tänderna i 2 minuter med Warpaint,skölj inte av pulvret, ta 1-2 tesked av ekologisk kokosolja och virvla den i munnen tillsammans med Warpaint (svälj inte!) 5-10 minuter. Spotta ut oljan i sopkorgen och skölj munnen.

50g

Köps ofta tillsammans

694:-
948:15

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020