Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Waterclouds Beard Junk Beard Wash

3 Betyg
189:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Ett milt skäggschampo speciellt utformat för rengöring av skägg och skäggbotten. Innehåller Juniper Sprout Extract ( Enbärs extrakt ) och Cloudberry Seed Extract ( Hjortron ) som berikar skägg och skäggbotten med Vitamin A,C och E samt innehåller antioxidanter. 

Användning: Kan användas dagligen. Fukta skägget och massera in schampot ordentligt i både skägg och skäggbotten. Skölj noga och följ gärna upp med Beard Lubricant.

Beard Junk by Waterclouds.Beard Junk är skäggprodukter som är framtagna av det svenska hårvårdsmärket Waterclouds. Alla produkter i Beard Junk produceras i Sverige och är speciellt framtagna för skäggvård och skäggstyling. Med erfarenhet och kunskap från tillverkning av skönhetsprodukter så har vi framställt en skäggserie med speciellt utvalda ingredienser för varje enskild produkt och önskemål. 

150ml

Waterclouds

Köps ofta tillsammans

Waterclouds Beard Junk Beard Wash
Bulldog Original Shower Gel
Pris för allt
278:-

Köps ofta tillsammans

Waterclouds Beard Junk Beard Wash
Waterclouds The Dude Matt Cream Paste 100ml
Pris för allt
388:-

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 1 månad sedan

  Rolls royce

  Fantastisk produkt, prövat flertalet olika men denna är ljusår före alla andra, vilken doft ! Skägget blir fylligare, mjukare, den positiva listan är oändlig, jag älskar den !
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 12 månader sedan

  Köpt till Sambon

  Köpte till sambon när han fyllde år mest för att den luktar otroligt gott. Han älskar den och önskar sig nu fler produkter av samma märke.
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017