1 användarbild
Watzins

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 4 betyg
0
0
0
1
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  Gör det det ska

  Så vad är grejen med hårvatten och varför ska man använda det? Tja, historiskt använde man det istället för att schamponera håret. Man fick gott lukt och glans för håret och det innebar att håret upplevdes som friskt. Den här produkten kommer inte få ditt hår att tillfriskna eller se naturligt ut -- eftersom per definition ett naturligt hår bör inte vara täckt med några kemikalier.

  Så vad är den bra för? Jag vet inte vad den andra recensenten menar med "stimulerar torr och kliande hårbotten". Har du torrt och kliande hårbotten köp schampo och balsam för att åtgärda det. Fungerar det inte boka tid hos en dermatolog. Detta hårvatten kommer inte att bota det.

  Däremot fungerar hårvattnet mycket väl tillsammans med andra schampos och balsam som innehåller keratin. Och då helst använda på handdukstorkat hår innan man fönar håret. Det beror såklart på vilket slags hår man har. Har man tunt rakt hår kan hårvattnet ge ett intryck av en fejk light hold pomade. För tjockt vågigt hår om man applicerar på torrt hår den enda effekten är ett gott doftande hår och lite glans.

  EDIT: Förresten en flaska räcker i typ 10 månader om man har kort till medellångt hår och tvättar håret max tre gånger i veckan -- och använder hårvattnet efter varje hårtvätt. Så det är ett rätt överkomligt pris.
  3 gillar
 • Frisör på Lyko
  för 44 månader sedan

  Klassiskt

  För dig som föredrar hårvatten är här ett av de mest klassiks hårvattnet från tiden när det begav sig på 50 och 60-talet. Originalet, då i blå glasflaska men nu uppdaterad till plastflaska men med samma etikett och innehåll. Stimulerar torr och kliande hårbotten förutom att du får den rätta klassiska doften och looken!
  //Stefan Lyko
  2 gillar

Watzins
Keratin Hårvatten med Fett 200 ml

4 Betyg
79:-Rek. pris 99:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Ett klassiskt hårvatten som håller håret friskt och välvårdat!
Innehåller keratin som ger håret styrka och skydd samt ett bakteriedödande antiseptiskt ämne som håller hår och hårbotten friska.
Vårdar även din hårbotten och skyddar den från att torka. För torrt hår.

200ml
 • Kategori:Gel
 • Artikelnummer:
  1328-300-0200

Köps ofta tillsammans

154:-
567:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter