Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 4 betyg
1
1
1
0
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 månader sedan

  Inget för mitt hår

  Gjorde mitt hår strävt och tovigt. Har tjockt hår men tunna hårstrån och det här blev inte alls bra.
  Gilla
 • för 23 månader sedan

  Äntligen!

  Jag har länge letan en inpackning eller leave-in som funkar på mitt hår men det brukar bara bli marginell skillnad. Mitt hår är väldigt torrt och slitet med småhår som spretar åt alla håll och ser ut ungefär som svinto... dessutom är min hårbotten väldigt oljig och håret blir fett mycket fort. Senaste året har jag försökt undvika SLS och silikoner och då passar ju denna behandling utmärkt. Och den funkar! Mitt hår blir mjukt och glansigt och småhåren syns inte alls lika mycket! Inget perfekt filmstjärnehår, men på god väg :). Enda nackdelen är ätt det går åt rätt så mycket. Jag ska absolut testa de andra produkterna i serien också.
  1 gillar

Weleda
Oat Replenishing Treatment EKO 150 ml

4 Betyg
159:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Behandling med ekologisk jojoba- och kokosnötsolja, drygt ekologiskt sheasmör och extrakt från ekologiskt vete. Slätar ut hårets yta, tillför intensiv näring utan att tynga ned håret och ger en extra dos av fukt. Havre har stärkande och uppbyggande egenskaper. Havre är rik på kiselsyra som gör växten närande. Mild och blommig doft av bland annat mimosa i kombination med söta tonkabönor. Sädesslag är vitala och har mycket gemensamt med håret, därför har de en uppbyggande, näringsberikande och skyddande eff ekt på hår och hårbotten.

• Sköter om och återställer hår och hårbotten bättre.
• Ger mer glans och vårdar.
• Fastare konsistens.
• Verkningstid 5–10 minuter. Skölj ur snabbt. För mycket vatten tar bort effekten av produkten.

Från traditionell till naturlig hårvårdOm man byter från traditionell till naturlig hårvård genomgår håret och hårbotten en radikal förändring. Traditionell hårvård gör att håret verkar hälsosamt och glänsande på grund av silikonerna i produkterna, som kan dölja de skadade delarna. Byter man till naturlig hårvård sköljs dessa silikoner gradvis ut, och håret kan se glanslöst ut till en början. Inom några veckor återgår dock håret till sitt naturligt hälsosamma skick och ser vackert ut på ett helt naturligt sätt.


150ml

Köps ofta tillsammans

228:-
228:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019