6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.9

Baserat på 135 betyg
32
37
15
18
33
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 32 månader sedan

  8/81 LIGHT BLONDE PEARL ASH SILVER

  En toner som väldigt effektivt tar bort oönskade gula/orange pigment ur blekt hår men kräver väldigt mycket försiktighet vid användning. Håret måste vara väldigt jämnt blekt och behålla jämn kvalité genom hela längderna annars riskerar man att väldigt lätt få lila toppar och askblonda längder. Gissningsvis är den bäst att använda av väldigt erfarna personer eller personer som naturligt har väldigt ljust hår och vill uppnå den lila/gråa nyansen som är så populär nu. Mörkhåriga personer som bleker håret hemma kommer antagligen inte få önskat resultat vid första försöket på grund av hur känslig tonern är för hårets porösitet och nyans.
  13 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Sarah✨ Om det endast är lite slingor så kan man lägga på en askbrun. Är man till mesta del blond så så kan håret skifta i grönt om färgen är väldigt kall.
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 34 månader sedan

  Snyggt men liten effekt

  Färgen blev i princip samma som jag hade innan; cendré. Enda skillnaden blev att det ser aningen mer naturligt ut eftersom några minimalt gulaktiga toner försvann. Alltså är det mer av en kur för att se lite fräschare ut än ett sätt att få silvrig färg på håret. Trist!
  3 gillar
  • för 15 månader sedan
   Det går väl inte att få silverfärg på cendrehår.
   8 gillar
 • för 3 dagar sedan

  10/81 och 0/6

  Efter att jag läst andra recensioner och jämfört med mitt egna hår så valde jag att blanda 10/81 och 0/6. Jag hade lite olika nyanser av gul/orange pga misslyckad hemmablekning och det mesta försvann av denna blandning! Tyvärr har jag några partier som var lite för mörka som fortfarande går åt det gul/orangea hållet, vilket jag hade förväntat mig. Men för övrigt blev det precis som jag önskade mig!

  Kommer absolut köpa igen när det är dags att bleka de mörkare partierna!
  Gilla
 • för 4 dagar sedan

  Hej!

  Jag vore så tacksam för att få ett svar på detta.
  Jag har gått igenom många behandlinhar nu från svart till att bli blond. Senaste gången valde vi att slinga lite mer och då kom det ju självklart fram fler orange nyanser från det som innnan var brunare. Saken är att jag vill gärna fortsätta för att försöka nå målet efter sommaren, men vantrivs så brutalt i denna nyans.
  Frågan är denna. Jag har provat color fresh blonde gold violet 10/36, gjorde ingenting. Sedan pearl ash blond 10/81. Gjorde heller inte mycket, möjligen intrycket av att allt blev lite ljusare. Jag är sugen på att prova medium gold blonde 7/3, med hopp om att dämpa det lite. Eller intensivtoningen hazelnut 7/3. Frågan är, blir håret grönt av detta på mina ljusaste partier? (Kan knappt anvönda något silverschampo utan att undvika mina främre toppar, men även då man sköljer ut det drar de åt sig mer än resten). Kommer jag efter sommaren kunna fortsätta ljusa upp mitt hår eller har jag "förstört" grunden om jag lägger i detta?
  Tänkte först prova color fresh 7/3
  , och utefter hur det blir kanske gå över till intensiv toningen.
  Mvh Emelie
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Emelie✨ Om du lägger i en 7/3 så kommer du att bli en del mörkare samt guldig. Du kommer ej att bli grön av den👍
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Behöver hjälp med mitt hår..

  Hej jag behöver lite hjälp med mitt hår jag blekte det förra året och det har vart med denna orange/bruna färgen i 1 år nu och jag vill gärna bli av med det. Jag testa lilla schampo men det har inte hjälpt med något så jag undrar om ni skulle kunna rekommendera en toner för bli av med denna orange/bruna färg och få det kanske till en ljusare brun eller blonde? Eller måste jag bleka ännu en gång
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Tess🌸 Endast med blekning kan man ljusa upp ett redan behandlat hår. Vill du prova neutralisera nyansen något kan du prova Wella colour fresh 8/81 dock kan du kanske uppleva håret lite mörkare.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Äntligen rätt nyans!

  Äntligen "normal" blond.... hade blekt håret som blev alldeles för ljust och skiftade i gult, silver...
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Hårfräg

  Hej! Vilken färg ska jag använda om jag vill ha mer åt det vita hållet? Har redan väldigt ljust sen innan också ✨
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej hej! Den här produkten skulle kunna vara ett bra alternativ. Annars har du även denna produkt: https://www.lyko.se/four-reasons/four-reasons-take...blondy-mycket-ljus-askblond
   Den har jag testat själv och tycker att den ger en kall, härlig ton mot det vita hållet. Allt handlar om hur ljus du är i dig själv från grunden, hur pass kallt/vitt resultatet blir👍😊
   Gilla

Wella Professionals
Color Fresh
Wella Light Red Brown 5/4

135 Betyg
129:-Rek. pris 181:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Få vacker hårfärg med denna fantastiska toning. Förbättra färgen du redan har och förläng livslängden med djup och vacker lyster.

För en lätt uppfräschning låt verka 3 - 10 minuter.

Användning:
Applicera Wella Color Fresh noga genom hela håret. Enklast i duschen då du schamponerar håret med Color Fresh som fungerar som ett tonings schampo. Massera upp ett lödder med Wella Color Fresh och låt verka. För ökad intensitet och hållbarhet låt Wella Color Fresh verka i 20 minuter.

75ml

Köps ofta tillsammans

218:-
217:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter