2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 119 betyg
29
35
14
13
28
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  8/81 LIGHT BLONDE PEARL ASH SILVER

  En toner som väldigt effektivt tar bort oönskade gula/orange pigment ur blekt hår men kräver väldigt mycket försiktighet vid användning. Håret måste vara väldigt jämnt blekt och behålla jämn kvalité genom hela längderna annars riskerar man att väldigt lätt få lila toppar och askblonda längder. Gissningsvis är den bäst att använda av väldigt erfarna personer eller personer som naturligt har väldigt ljust hår och vill uppnå den lila/gråa nyansen som är så populär nu. Mörkhåriga personer som bleker håret hemma kommer antagligen inte få önskat resultat vid första försöket på grund av hur känslig tonern är för hårets porösitet och nyans.
  13 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 6 dagar sedan
   Hej Daniela! Denna kan neutralisera orangea nyanser och göra så att en del försvinner men när toningen går ut så kan det fortsatt vara lite varma nyanser som kommer fram.
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 28 månader sedan

  Snyggt men liten effekt

  Färgen blev i princip samma som jag hade innan; cendré. Enda skillnaden blev att det ser aningen mer naturligt ut eftersom några minimalt gulaktiga toner försvann. Alltså är det mer av en kur för att se lite fräschare ut än ett sätt att få silvrig färg på håret. Trist!
  3 gillar
  • för 9 månader sedan
   Det går väl inte att få silverfärg på cendrehår.
   5 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Ej uppnådd effekt..

  Upplever ingen skillnad när jag använde denna.. Lite synd eftersom jag har hört så mycket bra om den.. bilden med torrt hår är förebilden.
  Gilla
 • för 6 dagar sedan

  Erica

  Vad innehåller denna produkt? Kan man använda den i Hairtalk löshår?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Hej Erika! Ingredienserna hittar du ovan till höger om beskrivningen. Denna kan användas på löshår men var försiktig vid fästena och tänkt på att löshår slits lättare samt är så pass prepparerade sedan innan så man kan inte säkert veta hur färgen blir. Prova på en slinga först.
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Vilken toning?

  Använder mig just nu av kerastase absolu blonde serien och ÄLSKAR den. Framför allt inpackningen som verkligen ger den perfekta kalla tonen jag önskar. Men är ute efter en toning som ger samma, kalla, resultat men som håller längre. Testade pearl cendre men märkte verkligen ingen skillnad. Vilken färg hade funkat?
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Nyans

  Hej! Var hos frisören i onsdags.
  Vill tona bort mina varmaste partier för att få så askigt som möjligt.
  Vilken nyans ska jag satsa på?

  Bilderna är på mitt hår i olika ljus.
  Tack på förhand! 😊
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Mina! Då borde 8/81 vara den som blir bäst. Tänk på att det kan kännas lite mörkare från början och gör gärna en testslinga innan du har det i hela håret.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Kall nyans

  Har ett hår som jag helblekt hos frisör och fick därefter i en kall nyansering som nu börjat släppa i hårbotten. Det har börjat gå åt det gulare hållet men vill gärna tillbaka till att få det sådär nästan vitt igen. Vilken av färgerna ska jag använda mig av. Har använt lite silverinpackning som nu gjort att håret i längderna börjat gå åt det lila hållet vilket jag helst vill undvika.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Emmelina!
   Då skulle jag nog säga att det är 0/89 du ska köra på, men testa i en slinga först, för att se hur resultatet blir innan du applicerar i hela håret :)
   Gilla

Wella Professionals
Color Fresh
Wella Medium Intense Red Blonde 7/44

119 Betyg
129:-Rek. pris 169:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Få vacker hårfärg med denna fantastiska toning. Förbättra färgen du redan har och förläng livslängden med djup och vacker lyster.

För en lätt uppfräschning låt verka 3 - 10 minuter.

Användning:
Applicera Wella Color Fresh noga genom hela håret. Enklast i duschen då du schamponerar håret med Color Fresh som fungerar som ett tonings schampo. Massera upp ett lödder med Wella Color Fresh och låt verka. För ökad intensitet och hållbarhet låt Wella Color Fresh verka i 20 minuter.

75ml

Köps ofta tillsammans

184:20
577:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019