Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Wella Color Fresh 3/66 Dark Intensive Violet Brown

107 Betyg
129:-Rek. pris 169:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Få vacker hårfärg med denna fantastiska toning. Förbättra färgen du redan har och förläng livslängden med djup och vacker lyster.

För en lätt uppfräschning låt verka 3 - 10 minuter.

Användning:
Applicera Wella Color Fresh noga genom hela håret. Enklast i duschen då du schamponerar håret med Color Fresh som fungerar som ett tonings schampo. Massera upp ett lödder med Wella Color Fresh och låt verka. För ökad intensitet och hållbarhet låt Wella Color Fresh verka i 20 minuter.

75ml

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2.7

Baserat på 107 betyg
29
32
13
11
22
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 19 månader sedan

  8/81 LIGHT BLONDE PEARL ASH SILVER

  En toner som väldigt effektivt tar bort oönskade gula/orange pigment ur blekt hår men kräver väldigt mycket försiktighet vid användning. Håret måste vara väldigt jämnt blekt och behålla jämn kvalité genom hela längderna annars riskerar man att väldigt lätt få lila toppar och askblonda längder. Gissningsvis är den bäst att använda av väldigt erfarna personer eller personer som naturligt har väldigt ljust hår och vill uppnå den lila/gråa nyansen som är så populär nu. Mörkhåriga personer som bleker håret hemma kommer antagligen inte få önskat resultat vid första försöket på grund av hur känslig tonern är för hårets porösitet och nyans.
  gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  • linda
   för 7 månader sedan
   Jag har platina nyligen färgat men tycker det är för kallt. Kan jag ta en cendré eller guldblond av dessa tonings schampot? jag vill bara få det lite varmare förstår om det inte blir jätte mkt eftersom det inte är en riktig hårtoning. men vill ej slita på håret o lägga en riktig toning, tacksam för svar
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 7 månader sedan
   Hej Linda! Ja du kan använda dig av denna för att få en mer guldig nyans på ditt hår.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 21 månader sedan

  Snyggt men liten effekt

  Färgen blev i princip samma som jag hade innan; cendré. Enda skillnaden blev att det ser aningen mer naturligt ut eftersom några minimalt gulaktiga toner försvann. Alltså är det mer av en kur för att se lite fräschare ut än ett sätt att få silvrig färg på håret. Trist!
  gillar
  • marianne
   för 7 månader sedan
   Precis vad jag vill ha! En effektiv hårkur som varar lite längre!
   gillar
  • nina
   för 1 månad sedan
   Det går väl inte att få silverfärg på cendrehår.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 dagar sedan

  Tona rött

  Hej vilken toning kan jag använda för att få håret lite mer åt det kalla. Har färget håret med färgen 7.0 men tycker att det är för rött för att vara en neutral färg. Som sagt vill inte ändra på färgen till mörkare eller ljusare vill bara tona det röda, om det nu är möjligt med någon av era produkter.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Färgkorrigering orange-brun till ljusbrun?

  Hej jag har mörkbrunt hår med blekta slingor som behöver en nyansering. De är orange-bruna och jag vill ha dem mer ljusbruna. Överallt när jag läser om färgkorrigering handlar det om blont hår. Har förstått att orange neutraliseras av blått men vilken nyans color fresh borde jag välja? Jag vill inte att slingorna ska bli mörkare, bara färgkorrigeras. Eller rekommenderas annan produkt? Tack på förhand!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Går det på detta hår?

  Hejsan.. Har länge haft en önskan om att få silver färgat hår men mitt resultat blir endast detta.. Kan denna hjälpa mig eller finns det något annat är denna som man kan använda //mvh pippi orange
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej Angelica! För att få silverfärgat hår så måste man i princip vara vit/platina färgad innan. Det som blir svårt med ditt hår är att det är gult i botten och åt det orange hållet. Alltså behöver man violetta pigment i botten och blå på längderna för att neutralisera tonerna. För att få ett kallt resultat så måste du nog tyvärr bleka det igen (om håret klarar det) eller lägga i en kall mörkblond toning.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  Wella color fresh 10.36

  Kan den här toningen fungera som förpigmentering på ett blonderat hår som sedan ska färgas i nyans 9.312? Vill förhindra att håret slår i grönt och den här toningen ska ju ge värme utan gul ton. Har nu väldigt ljusblont hår med lite svagt ljusgula samt några gråaktiga slingor. Nästintill platinum men det ser lite väl onaturligt ut på mig trots att jag är blond från början.
  Tack på förhand
  Victoria
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 veckor sedan
   Hej Viktoria! Ser att vi kommit fram till hur du skall göra angående detta på din fråga på en annan produkt :)
   gillar
  • viktoria
   för 3 veckor sedan
   Jag tror det. Tack för råden!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 veckor sedan

  toning

  Hej. Jag har blonderat hår och vill en fin varm färg. Viken toning har varma ljusblond egenskaper så jagundrar om det är toni g 9/39 eller 9/36 bättre att använda? Eller har du ett annat förslag att uppnå önskemål med hår färg som bli vatm jusblond?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 veckor sedan
   Hej Gayane! Den ljusaste varma nyansen är 10/36 nästa som är lite mörkare är 9/3.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019