6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.9

Baserat på 135 betyg
33
37
15
17
33
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 33 månader sedan

  8/81 LIGHT BLONDE PEARL ASH SILVER

  En toner som väldigt effektivt tar bort oönskade gula/orange pigment ur blekt hår men kräver väldigt mycket försiktighet vid användning. Håret måste vara väldigt jämnt blekt och behålla jämn kvalité genom hela längderna annars riskerar man att väldigt lätt få lila toppar och askblonda längder. Gissningsvis är den bäst att använda av väldigt erfarna personer eller personer som naturligt har väldigt ljust hår och vill uppnå den lila/gråa nyansen som är så populär nu. Mörkhåriga personer som bleker håret hemma kommer antagligen inte få önskat resultat vid första försöket på grund av hur känslig tonern är för hårets porösitet och nyans.
  13 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 2 månader sedan
   Hej Sarah✨ Om det endast är lite slingor så kan man lägga på en askbrun. Är man till mesta del blond så så kan håret skifta i grönt om färgen är väldigt kall.
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 35 månader sedan

  Snyggt men liten effekt

  Färgen blev i princip samma som jag hade innan; cendré. Enda skillnaden blev att det ser aningen mer naturligt ut eftersom några minimalt gulaktiga toner försvann. Alltså är det mer av en kur för att se lite fräschare ut än ett sätt att få silvrig färg på håret. Trist!
  3 gillar
  • för 16 månader sedan
   Det går väl inte att få silverfärg på cendrehår.
   8 gillar
 • idag 18:17

  Färg/toning?

  Hej! Har slingat håret i två omgångar från att ha haft en mörkbrun bottenfärg. Vissa partier skiftar i gult. Har provat silverschampo och Maria nilas pearl silver men det går inte bort! Vilken toning kan jag ha som tar bort det gula? Vill helst inte bleka håret om jag inte måste! Tack på förhand, mvh Emma
  Gilla
 • idag 10:53

  Rose

  Hejsan! Jag letar med ljus och lykta efter att finna den rätta rose nyansen. Såg ett videoklipp där man blandar 0/89, 6/45 och 3/66...kan man prova detta men att utesluta den violetta 3/66? Kan man få till rosé med endast 0/89 och 6/45, vad tror ni? Är 0/89 så den kan slå mot grönt? Mvh/ Anna
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   idag 12:32
   Hej Anna🌷 Oj det var en ny blandning för mig som jag inte riktigt kan svara på. Är du ljus men vill ha en rose nyans så skulle jag rekommendera att använda dig av färginpackning i guld, peach och rosa som man kan blanda.
   Gilla
 • för 2 dagar sedan

  Toning

  Alla videos jag ser folk använda denna toning, blandar den med developer, behövs det ?
  Gilla
 • för 2 veckor sedan

  HEMSK- fick blå/grönt hår!

  jag köpte wella 3/07. Blekte håret så att det blev level 9-10. När jag la färgen i en genomskinlig färgskål hade den en "kräkgrön" färg, blev lite misstänksam men tänkte att det kanske ska vara så. La färgen i håret och mitt hår blev blå/grön. Så nu sitter jag med Blå/grönt hår och måste bleka mitt redan slitna hår igen. Jag köpte en brun färg av en anledning, hade jag velat ha blått hår hade jag köpt det istället! Hur kan det här vara ok??
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej✨ Vad tråkigt att du inte fick det resultat du önskade. 3/07 är en väldigt mörk lätttoning så man behöver ej bleka (om man inte är svart och då behöver man endast bleka någon steg) håret. Är man så pass ljus och lägger en mörk toning så måste håret förpigmenteras med rött för att håret ej skall bli grönt/blått.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Strawberry blonde?

  Jag har i dagsläget blonderat kallblont hår. Går det att bli ”strawberry blonde” med hjälp av någon av dessa? Eller behöver man färga för att uppnå ett sånt resultat?
  Gilla
  • för 2 veckor sedan
   Tack! Vilken färg skulle du rekommendera för att uppnå ett resultat som liknar strawberry blonde? ☺️
   Gilla

Wella Professionals
Color Fresh
Wella Dark Intensive Violet Brown 3/66

135 Betyg
129:-Rek. pris 181:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Få vacker hårfärg med denna fantastiska toning. Förbättra färgen du redan har och förläng livslängden med djup och vacker lyster.

För en lätt uppfräschning låt verka 3 - 10 minuter.

Användning:
Applicera Wella Color Fresh noga genom hela håret. Enklast i duschen då du schamponerar håret med Color Fresh som fungerar som ett tonings schampo. Massera upp ett lödder med Wella Color Fresh och låt verka. För ökad intensitet och hållbarhet låt Wella Color Fresh verka i 20 minuter.

75ml

Köps ofta tillsammans

1054:-
577:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter