8 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.9

Baserat på 138 betyg
33
38
15
17
35
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 36 månader sedan

  8/81 LIGHT BLONDE PEARL ASH SILVER

  En toner som väldigt effektivt tar bort oönskade gula/orange pigment ur blekt hår men kräver väldigt mycket försiktighet vid användning. Håret måste vara väldigt jämnt blekt och behålla jämn kvalité genom hela längderna annars riskerar man att väldigt lätt få lila toppar och askblonda längder. Gissningsvis är den bäst att använda av väldigt erfarna personer eller personer som naturligt har väldigt ljust hår och vill uppnå den lila/gråa nyansen som är så populär nu. Mörkhåriga personer som bleker håret hemma kommer antagligen inte få önskat resultat vid första försöket på grund av hur känslig tonern är för hårets porösitet och nyans.
  14 gillar
  • för 1 månad sedan
   Tack för svaret 🙌🏼
   Gilla
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 38 månader sedan

  Snyggt men liten effekt

  Färgen blev i princip samma som jag hade innan; cendré. Enda skillnaden blev att det ser aningen mer naturligt ut eftersom några minimalt gulaktiga toner försvann. Alltså är det mer av en kur för att se lite fräschare ut än ett sätt att få silvrig färg på håret. Trist!
  3 gillar
  • för 2 månader sedan
   Om du bleker ditt hår och slänger i den så kommer du att få silvrig ton i håret.
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Neutralisera utväxt

  Hej!
  Jag har ett hemmablekt hår som har en fin och väldigt jämn nästan vit färg, alltså inte inte typ en enda varm ton i, i längderna. Hursomhelst, jag blekte min utväxt förra veckan för att jag ville ha en jämn och fräsch färg igen, men jag lyckas inte helt få ut de varma tonerna trots blekning, nyansering och silvershampo. Så jag funderade på om man ska blanda den 10/81 eftersom jag ligger på ljushetsläge 10 typ, och den 0/6 för att få mer violetta toner. För jag har ändå lite orange ton och inte enbart gul så behöver lite blått. Vad tänker ni om det och hur funkar appliceringen om man vill fixa utväxten utan att få för mycket pigment i längderna?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej🌸 Det låter som att du tänker helt rätt👍 Du kan ha i balsam i längderna och samtidigt hålla bort dem när du sköljer så bör de kunna klara sig bra👌
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Silver Violet

  Perfekt för mig som ej tål hårfärg. En snabbt sätt att fräscha upp mitt blonda hår. Ger glans och en svalare nyans.
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Grönt hår

  Hej!
  Jag har färgat mitt hår med en toning från Loreal Paris i färgen 700 blond och det har blivit grönt. Jag hade tidigare blekt ljusblont hår och misstänker att det inte fanns några röda toner i mitt hår och det var därför detta hände. Skulle det vara möjligt att ta den a toning (7/47 eller 7/44) tillsammans med ett detox schampo för att få bort de gröna tonerna i håret?

  Mvh
  Ellinor :)
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Ellinor🌸 Om du använder någon av dem så tror jag att du kommer att blir rätt så röd. ndra så kan du neutralisera med en kick rosa färgbomb utblandat med balsam om du är rätt så ljus eller lägga en mörkare nyans med liten röd ton som kan ta bort de gröna.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Jämförelse Goldwell Soft color

  Hej!

  Jag använder Goldwell soft color färgen 5N och är väldigt nöjd med själva nyansen. Däremot sköljs den ur snabbt för mig samt färgar av sig på kläder och kudde. Håller den här fler tvättar än Goldwell Soft Color generellt?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Sofia! 👋
   ja eventuellt kan den hålla något längre, dock så tvättas denna och ur så småning om.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Nyansering?

  Är det här en nyansering?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Matilda! 👋
   Ja det stämmer bra det, detta funkar som en nyansering! 🌸
   Gilla

Wella Professionals
Color Fresh
Wella Dark Blonde Gold Red 6/34

138 Betyg
129:-Rek. pris 181:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Få vacker hårfärg med denna fantastiska toning. Förbättra färgen du redan har och förläng livslängden med djup och vacker lyster.

För en lätt uppfräschning låt verka 3 - 10 minuter.

Användning:
Applicera Wella Color Fresh noga genom hela håret. Enklast i duschen då du schamponerar håret med Color Fresh som fungerar som ett tonings schampo. Massera upp ett lödder med Wella Color Fresh och låt verka. För ökad intensitet och hållbarhet låt Wella Color Fresh verka i 20 minuter.

75ml

Köps ofta tillsammans

288:-
553:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter