2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 121 betyg
31
35
14
13
28
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 30 månader sedan

  8/81 LIGHT BLONDE PEARL ASH SILVER

  En toner som väldigt effektivt tar bort oönskade gula/orange pigment ur blekt hår men kräver väldigt mycket försiktighet vid användning. Håret måste vara väldigt jämnt blekt och behålla jämn kvalité genom hela längderna annars riskerar man att väldigt lätt få lila toppar och askblonda längder. Gissningsvis är den bäst att använda av väldigt erfarna personer eller personer som naturligt har väldigt ljust hår och vill uppnå den lila/gråa nyansen som är så populär nu. Mörkhåriga personer som bleker håret hemma kommer antagligen inte få önskat resultat vid första försöket på grund av hur känslig tonern är för hårets porösitet och nyans.
  13 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 3 månader sedan
   Hej Daniela! Denna kan neutralisera orangea nyanser och göra så att en del försvinner men när toningen går ut så kan det fortsatt vara lite varma nyanser som kommer fram.
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 32 månader sedan

  Snyggt men liten effekt

  Färgen blev i princip samma som jag hade innan; cendré. Enda skillnaden blev att det ser aningen mer naturligt ut eftersom några minimalt gulaktiga toner försvann. Alltså är det mer av en kur för att se lite fräschare ut än ett sätt att få silvrig färg på håret. Trist!
  3 gillar
  • för 13 månader sedan
   Det går väl inte att få silverfärg på cendrehår.
   6 gillar
 • idag 13:59

  Hjälp

  Hej! Slingat mitt hår och fått inslag av både gula och oranga skiftningar uppemot rötterna. Försökt behandla med silvershampo utan större framgång. Vissa slingor började till och med skifta i grönt utav det. Är denna produkt något som skulle kunna få bort de gula/orangea skiftningarna och jämna ut allt? Och isåfall vilken färg? Eller rekommenderas någon annan produkt?
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Silver violet 0/6

  Hej! Jag blekte mitt hår för två veckor sedan och blev väääldigt ljus. Vilket jag ville bli. Använder silverschampo men jag tycker att så fort jag duschar håret försvinner den kalla tonen och det blir lite gulaktigt. Jag vill va superkall och i princip silvrig och tänkte att en sån här toning kanske gör att det håller sig kallt längre?
  Tack på förhand!
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Hej Cajsa!
   Ja denna kan absolut funka, dock så när denna går ur kan håret återfå lite varma/gula toner, men det kan hålla längre än ett silverschampo. Du kan också testa en färginpackning, som tex lyko.se/maria-nila/maria-nila-colour-refresh-pearl-silver 😀
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Grönt hår

  Hej! Jag blekte mitt hår igår från mörkbrunt till blont och nu har jag mycket nyanser av grönt i håret. Troligtvis för jag va lite grön i det bruna håret. Kan denna i färgen cendre hjälpa mig att få bort det gröna?
  Tack!
  Gilla
  • igår 18:58
   Det ser ut såhär när det är blött. Det gröna är alltså i mitten av huvudet och när håret är torrt lyser det gröna igenom samt några slingor.
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  4/07 natural brown

  Är brun innan, skulle bara ”fräscha upp det” och blev fläckvis helt svart och grön/blå. Sjukt missnöjd. Känns som att det måste varit något fel, för det var inte så mörkbrunt så det nästan ser svart ut, utan det var SVART.
  Som tur är så var det ju en toning så har schamponerat det sisådär 5-6 gånger nu. Så det är mindre svart och fortfarande lite grönt på vissa platser.
  Gilla
  • för 4 dagar sedan
   Jag har redan gjort det👍 Och bifogat bilder till reklamationen ☺️
   1 gillar
 • för 2 månader sedan

  Vilken

  Hej!
  Vilken ska jag välja om jag har färgat ljus blond med beiga inslag och lite ljusare slingor.
  Vill absolut inte ha för ask så det blir matt utan snarare krispig blond, lite fresh klar färg.
  Gilla

Wella Professionals
Color Fresh
Wella MEDIUM GOLD BLONDE 7/3

121 Betyg
129:-Rek. pris 181:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Beskrivning
Ingredienser
Få vacker hårfärg med denna fantastiska toning. Förbättra färgen du redan har och förläng livslängden med djup och vacker lyster.

För en lätt uppfräschning låt verka 3 - 10 minuter.

Användning:
Applicera Wella Color Fresh noga genom hela håret. Enklast i duschen då du schamponerar håret med Color Fresh som fungerar som ett tonings schampo. Massera upp ett lödder med Wella Color Fresh och låt verka. För ökad intensitet och hållbarhet låt Wella Color Fresh verka i 20 minuter.

75ml

Köps ofta tillsammans

258:-
425:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter