Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Wella Color Fresh 8/81 Light Blonde Pearl Ash Silver

93 Betyg
129:-Rek. pris 169:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Få vacker hårfärg med denna fantastiska toning. Förbättra färgen du redan har och förläng livslängden med djup och vacker lyster.

För en lätt uppfräschning låt verka 3 - 10 minuter.

Användning:
Applicera Wella Color Fresh noga genom hela håret. Enklast i duschen då du schamponerar håret med Color Fresh som fungerar som ett tonings schampo. Massera upp ett lödder med Wella Color Fresh och låt verka. För ökad intensitet och hållbarhet låt Wella Color Fresh verka i 20 minuter.

75ml
Wella Professionals

Köps ofta tillsammans

Wella Color Fresh 8/81 Light Blonde Pearl Ash Silver
Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo 350ml
Pris för allt
398:-

Köps ofta tillsammans

Wella Color Fresh 8/81 Light Blonde Pearl Ash Silver
Tigi Bed Head Masterpiece Hairspray
MOOD Blonde Hårfärg 105 Ultrablond X-tra
Pris för allt
297:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2.6

Baserat på 93 betyg
24
30
12
10
17
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  8/81 LIGHT BLONDE PEARL ASH SILVER

  En toner som väldigt effektivt tar bort oönskade gula/orange pigment ur blekt hår men kräver väldigt mycket försiktighet vid användning. Håret måste vara väldigt jämnt blekt och behålla jämn kvalité genom hela längderna annars riskerar man att väldigt lätt få lila toppar och askblonda längder. Gissningsvis är den bäst att använda av väldigt erfarna personer eller personer som naturligt har väldigt ljust hår och vill uppnå den lila/gråa nyansen som är så populär nu. Mörkhåriga personer som bleker håret hemma kommer antagligen inte få önskat resultat vid första försöket på grund av hur känslig tonern är för hårets porösitet och nyans.
  gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 12 månader sedan

  Snyggt men liten effekt

  Färgen blev i princip samma som jag hade innan; cendré. Enda skillnaden blev att det ser aningen mer naturligt ut eftersom några minimalt gulaktiga toner försvann. Alltså är det mer av en kur för att se lite fräschare ut än ett sätt att få silvrig färg på håret. Trist!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Blond blir mörkare grå ton

  Mitt hår blir defensivt mycket mindre gult av den här toningen men håret känns mörkare efteråt vilket jag inte riktigt gillar! Toningen är annars väldigt bra att bara testa eller som en lite lättare toning för glans och lättare uppfräschning för den håller inte så länge .
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 3 dagar sedan

  Tona blondt hår ljusare

  Hej! Jag har nu en väldigt ljus blond färg, lite lätt mörkare utväxt. Skulle vilja slänga i en toning nu mellan frisörbesöken, för att jämna ut färgen och få det lite ljusare, gärna lite åt vitare blondt/grå hållet. Har lite gul ton i det blonda som jag samtidigt önskar att bli av med.
  Är Wella Color Fresh ett bra val till detta och i så fall, vilken ska jag använda?
  Eller är där en annan toning som skulle passa bättre?
  Tacksam för svar!
  /Linn
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   igår 10:23
   Hej Linn! Detta är endast en lättoning och kan endast justera en nyans ej ljusa upp. En toning kan ljusa upp cirka ett steg. Möjligtvis att SCHWARZKOPF IGORA VIBRANCE 9½-1 PLATINABLOND CENDRÉ kan ge en lite kallare nyans men kommer inte att bli exakt som längderna tyvärr.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 dagar sedan

  Hur fäster färgen?

  Hej! Jag har nyss klickat hem Color fresh i färger 10/81. Min hårfärg är naturligt ljusbrun men har färgat till ungefär mellanblond ,med färgade ljusblonda slingor också. Kommer 10/81 ge mig en kallare blondare ton? Kommer färgen fästa bra i mitt hår? tacksam för svar!
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 3 dagar sedan
   Hej Saga! Svår att säga hur färgen blir då jag inte kan se ditt hår. Den kommer nog inte att göra så mycket på de mörkblondare håret och har du mycket gula pigment så finns en lite riskt för grön nyans då denna innehåller mycket blå pigment.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Före eller efter?

  Tänkte gå från blond till brunett och ska köpa igora vibrance 7-65. Ska jag använda denna WELLA COLOR FRESH 7/74 MEDIUM BRUNETTE RED BLONDE före färgningen eller efter för att undvika att få gröna skiftningar i håret....??
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 1 vecka sedan
   Hej! Då du inte ska gå så jätte mycket mörkare samt vill ha en färg med varma pigment så bör du inte behöva förpigmentera det.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Blanda Wella color fresh

  Kan man blanda wella color fresh 0/6 med 8/81 om man vill få bort gula/orange toner för en kall färg?
  gillar
  • lyko vinterbro
   för 3 veckor sedan
   Hei!
   Jeg anbefaler å bruke dem hver for seg, da det vil bli et jevnere resultat. Fargen 8/81 vil nok ta litt mer på gule/orange toner, da den inneholder ash og blått, samt har en dybde. Fargen 0/6 vil nok ta mer på et hår som bare er gult, da den kun er en refleksfarge med lilla.

   Litt usikker om hvordan fargen blir om du blander dem, men du kan alltids prøve, da det ikke gir et permanent resultat, og da vil jeg anbefale å prøve på et lite område først!

   Mvh
   Frisør Betina, Lyko Vinterbro
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018