4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 121 betyg
30
35
14
13
29
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 28 månader sedan

  8/81 LIGHT BLONDE PEARL ASH SILVER

  En toner som väldigt effektivt tar bort oönskade gula/orange pigment ur blekt hår men kräver väldigt mycket försiktighet vid användning. Håret måste vara väldigt jämnt blekt och behålla jämn kvalité genom hela längderna annars riskerar man att väldigt lätt få lila toppar och askblonda längder. Gissningsvis är den bäst att använda av väldigt erfarna personer eller personer som naturligt har väldigt ljust hår och vill uppnå den lila/gråa nyansen som är så populär nu. Mörkhåriga personer som bleker håret hemma kommer antagligen inte få önskat resultat vid första försöket på grund av hur känslig tonern är för hårets porösitet och nyans.
  13 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Daniela! Denna kan neutralisera orangea nyanser och göra så att en del försvinner men när toningen går ut så kan det fortsatt vara lite varma nyanser som kommer fram.
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 30 månader sedan

  Snyggt men liten effekt

  Färgen blev i princip samma som jag hade innan; cendré. Enda skillnaden blev att det ser aningen mer naturligt ut eftersom några minimalt gulaktiga toner försvann. Alltså är det mer av en kur för att se lite fräschare ut än ett sätt att få silvrig färg på håret. Trist!
  3 gillar
  • för 11 månader sedan
   Det går väl inte att få silverfärg på cendrehår.
   6 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Vilken

  Hej!
  Vilken ska jag välja om jag har färgat ljus blond med beiga inslag och lite ljusare slingor.
  Vill absolut inte ha för ask så det blir matt utan snarare krispig blond, lite fresh klar färg.
  Gilla
 • för 1 månad sedan

  Ljushetsgrad

  Hej! Är 10.81 ljusare och kallare än 8.81? Har ett blekt ljust hår med lättare gula toner och vi använde oss av en 10:a i blekning. Önskar att behålla den ljushetsgraden fast med lite kallare ton.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 3 veckor sedan
   Hej Jojo!
   Ja det stämmer bra, 10.81 är ljusare än vad 8.81 är. 😊👍
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Wella Color Fresh 10/81

  Hjälper alltid då jag helblekt håret och gör det till ett fint resultat. Rekommenderas inte till dom som är mörkblond och inte heller till er som har egen brunn. Varit med om att mitt hår blir grönt då. Använd helst toningen på helblekt hår för bäst resultat! #tävling
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Ej uppnådd effekt..

  Upplever ingen skillnad när jag använde denna.. Lite synd eftersom jag har hört så mycket bra om den.. bilden med torrt hår är förebilden.
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Det är ju sjukt stor skillnad på de två bilderna 😂
   4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Erica

  Vad innehåller denna produkt? Kan man använda den i Hairtalk löshår?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Erika! Ingredienserna hittar du ovan till höger om beskrivningen. Denna kan användas på löshår men var försiktig vid fästena och tänkt på att löshår slits lättare samt är så pass prepparerade sedan innan så man kan inte säkert veta hur färgen blir. Prova på en slinga först.
   Gilla

Wella Professionals
Color Fresh
Light Blonde Pearl Ash Silver 8/81

121 Betyg
129:-Rek. pris 181:-

Fler nyanser

Få vacker hårfärg med denna fantastiska toning. Förbättra färgen du redan har och förläng livslängden med djup och vacker lyster.

För en lätt uppfräschning låt verka 3 - 10 minuter.

Användning:
Applicera Wella Color Fresh noga genom hela håret. Enklast i duschen då du schamponerar håret med Color Fresh som fungerar som ett tonings schampo. Massera upp ett lödder med Wella Color Fresh och låt verka. För ökad intensitet och hållbarhet låt Wella Color Fresh verka i 20 minuter.

75ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020