1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 3 betyg
0
1
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Allergi

  Hej. Jag har använt samma produkt att färga håret med i flera år nu. Samma färg och märke. Idag färgade jag håret hemma som vanligt men började efter ett tag klia väldigt i hårbotten och på öronen. Öronen svullnade upp och är röda och i minst dubbel storlek. Utslag lite överallt på kroppen som kliar. Aldrig haft några problem tidigare. Har ni ändrat någon ingrediens i färgen eller har jag plötsligt blivit allergisk. Förpackningen hade nytt uteende... Vet inte som jag vågar färga håret fler gånger...
  Mvh Anneli
  Gilla
 • Grått hår

  Hej! Täcker den här färgen/toningen grått hår?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   idag 17:04
   Hej Gunilla✨ Detta är en toning och räcker cirka 70-80% gråa hår.
   1 gillar
 • Hej?

  Hej! Jag är naturligt blond och färgade håret med 4/0 medium brown för ett tag sedan. Blev väldigt nöjd men jag vill ha tillbaka min naturliga hårfärg nu till sommarn. Dem sa att färgen skulle hålla i 30 tvättar och det har hållt mycket längre, vilket e bra men inte i mitt fall. Hur kan jag göra?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   idag 17:05
   Hej Thea✨ Om man tonar så många steg mörkare så är det svårt att få färgen att gå ut helt. Då måste du nog använda en colour remover på de tonade delarna för att den skall släppa.
   Gilla
 • Toning

  Provade Well 9/01 tror jag det var? Blandade den med 7/0 det blev alldeles för mörkt. Har köpt Sunny Blond från Multi Cream. Den är jättefin i färgen. MEN tänkte jag behöver ha nån toning ibland för att inte slita så mycket på håret. Har grått blandat med cendre i grunden. Så det ska täcka grått tyckte Wella Color Touch inte stannade kvar länge i håret fast jag inte tvättade det ofta...Finns det någon liknande toning som täcker bra och inte tvättas ur typ efter nån tvätt. Eller gjorde jag fel med Wella. Hade det i 30 min. Vill ha den ljusa färgen. tack.
  Gilla
 • Wella color touch

  Har köpt 7/0 men vill ha en nyans ljusare ?
  Vad kan jag välja ?
  Gilla
  • för 6 dagar sedan
   Tack Maja ! Precis vad jag beställt nu !
   Gilla

Wella Professionals
Color Touch
Deep Brown 6/77 Intense Chocolate

3 Betyg
149:-Rek. pris 199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Color Touch är ett färgsystem som består av intensivtoningar där skimrande färger och fantastisk glans skapar ett oemotståndligt och supernaturligt färgresultat. Uppnå förbättrade färgresultat med Color Touch som ger upp till 63 % mer lyster och upp till 57% mer mångfacetterad färg jämfört med obehandlat hår. Det exklusiva Light2Colorkomplexet ger håret liv och skapar en harmoni av sköra färgpigment och ljus som framhäver det vackra i ditt hår med slingor av färg och ljus. Color Touch innehåller fiberprotein och naturliga vaxer som slätar ut håret och gör det exceptionellt glansigt. Den vårdande formulan är skonsam och fri från ammoniak, och den skyddar hårets naturliga, inre struktur.

Brukanvisning: Färgen tvättas ur gradvis och det blir därmed ingen tydlig utväxt om du väljer en nyans som ligger nära din naturliga hårfärg.

Förberedelse: Förbered dig inför behandlingen genom att tvätta håret med milt Wella Shampoo och handduktstorka försiktigt. Ta på de medföljande plasthandskarna. Skydda klädderna med en handduk. Skruva av korken på den genomskinliga flaskan med emulsion. Öppna Color Cream-tuben och häll innehållet i flaskan. Sätta tillbaka korken på flaskan med emulsion.

Användning: Skaka flaskan noggrant för att blanda, skruva bort toppen på appliktorflaskan och börja genast applicera. Applicera från mitten av huvudet och arbeta dig bakåt. Applicera sedan i ansiktets riktning. Kamma igenom håret för att få en jämnare fördelning.
Verkningstid: Låt färgen verka i 20 minuter. Om håret är permanentat, poröst eller redan färgat rekommenderar vi en verkningstid på 15 minuter. Ju längre verkningstid, desto mer intensivt färgresultat.

Skölj ur: Tillsätt varmt vatten i håret och arbeta upp ett skum. Massera hårflästet och hårbotten försiktigt. Skölj noggrant tills vattnet är klart, schamponera ännu en gång vid behöv.

Kompletterande vårdande Behandling
Upptäck Wella Professionals Brilliance Treatment, som har utformats för att omedelbart öka lyster i Wella Professionals färger, som Color Touch. Det ger liv och rörelse även till fint hår och gör det oemotståndligt. Applicera efter schamponering. Lämna i 5 minuter, skölj sedan ordentligt.

TIPS!
- Color Touch bör inte användas på blekt hår eller på hår som andel gråa hårstrån eftersom resultatet kan bli intensivt och ett annat än det förväntade.
- Ett jämnt resultat kan uppnås på torrt och poröst hår om man först applicerar färdigen i hårrötterna och sedan 2/3 av längden. Applicera resterande färg på resten av håret efter 5-10 minuter.
Låt färgen verka i 10 minuter. Om du är osäker kan du testa på en hårslinga före användning.
- Om håret är tjockt och grovt kan du utöka verkningstiden med 5-10 minuter. Vi rekommendrar även att du i så fall anänvder 2 förpackningar Color Touch till första applikationen av Color Touch.

Köps ofta tillsammans

168:-
697:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter