5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 16 betyg
2
3
1
3
7
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Byte av nyans

  Vilken av dessa nummer är ett snäpp ljusare än 7/7? =)
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   igår 14:01
   Hej Sara 🌸 Nyansen ljusare än denna är 8/73. Men observera att den också innehåller guld 💛 Så köp den endast om du önskar en varmare ton på håret 👌
   Gilla
 • Ljusbrun

  Vad borde jag köpa om jag vill ha en nyans mörkare? Är rädd för att det ska skifta grönt och att det ska bli för mörkt.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 4 dagar sedan
   Superbra att du kör en testslinga, det är de bästa 👌 Denna ska dock ej blandas ut med balsam och för att få finast resultat tycker jag du ska låta den sitta hela verkningstiden. Ha den gärna i fuktigt hår (alltså ej torrt) för då kommer den inte suga åt sig lika mycket och därmed bli ljusare 🤍🤍
   1 gillar
 • färga gråa hår

  hej, det står på Wella Professionals
  Color Touch att man inte ska ha det på gråa hår. Varför inte? Min frisör tipsade om att just tona håret
  Gilla
 • färga håret mörbrunt

  Hej! jag har mellanbrunt hår och vill gärna färga det mörkbrunt vilken färg borde jag ta?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Eleni 🌸 Då rekommenderar jag dig att ta en 4/0 om du vill ha en naturlig, något kallare nyans. Vill du ha lite "mustigare" nyans (Tänk åt chokladbrunt) så rekommenderar jag sig att ta 4/77 🤍 Och sista tipset om du önskar en mer guldig ton kan du ta 5/3 (då blir den dock inte riktigt lika mörk som de övriga två) Lycka till med färgningen ❣
   1 gillar
 • Mörkbrunt hår med ljusa slingor

  Hej!

  Jag har mörkbrunt hår men har nyligen gjort slingor som jag upplever har blivit för ljusa, framförallt längderna. Så, jag skulle vilja tona ner dem men är orolig för att det ska bli grönt. Funderar på 7/3, 7/7 och 7/0. Vad tror du om det? Ska jag hålla mig borta från varma toner?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Majda🌸 Du kan absolut använda någon av dessa. Endast 7/0 finns en liten liten risk att det kan skifta i grönt. 7/7 är mer brun och 7/3 är guldig.
   1 gillar

Wella Professionals
Color Touch
Pure Naturals 4/0 Medium Brown

16 Betyg
111:75Rek. pris 199:-40
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Color Touch är ett färgsystem som består av intensivtoningar där skimrande färger och fantastisk glans skapar ett oemotståndligt och supernaturligt färgresultat. Uppnå förbättrade färgresultat med Color Touch som ger upp till 63 % mer lyster och upp till 57% mer mångfacetterad färg jämfört med obehandlat hår. Det exklusiva Light2Colorkomplexet ger håret liv och skapar en harmoni av sköra färgpigment och ljus som framhäver det vackra i ditt hår med slingor av färg och ljus. Color Touch innehåller fiberprotein och naturliga vaxer som slätar ut håret och gör det exceptionellt glansigt. Den vårdande formulan är skonsam och fri från ammoniak, och den skyddar hårets naturliga, inre struktur.

Brukanvisning: Färgen tvättas ur gradvis och det blir därmed ingen tydlig utväxt om du väljer en nyans som ligger nära din naturliga hårfärg.

Förberedelse: Förbered dig inför behandlingen genom att tvätta håret med milt Wella Shampoo och handduktstorka försiktigt. Ta på de medföljande plasthandskarna. Skydda klädderna med en handduk. Skruva av korken på den genomskinliga flaskan med emulsion. Öppna Color Cream-tuben och häll innehållet i flaskan. Sätta tillbaka korken på flaskan med emulsion.

Användning: Skaka flaskan noggrant för att blanda, skruva bort toppen på appliktorflaskan och börja genast applicera. Applicera från mitten av huvudet och arbeta dig bakåt. Applicera sedan i ansiktets riktning. Kamma igenom håret för att få en jämnare fördelning.
Verkningstid: Låt färgen verka i 20 minuter. Om håret är permanentat, poröst eller redan färgat rekommenderar vi en verkningstid på 15 minuter. Ju längre verkningstid, desto mer intensivt färgresultat.

Skölj ur: Tillsätt varmt vatten i håret och arbeta upp ett skum. Massera hårflästet och hårbotten försiktigt. Skölj noggrant tills vattnet är klart, schamponera ännu en gång vid behöv.

Kompletterande vårdande Behandling
Upptäck Wella Professionals Brilliance Treatment, som har utformats för att omedelbart öka lyster i Wella Professionals färger, som Color Touch. Det ger liv och rörelse även till fint hår och gör det oemotståndligt. Applicera efter schamponering. Lämna i 5 minuter, skölj sedan ordentligt.

TIPS!
- Color Touch bör inte användas på blekt hår eller på hår som andel gråa hårstrån eftersom resultatet kan bli intensivt och ett annat än det förväntade.
- Ett jämnt resultat kan uppnås på torrt och poröst hår om man först applicerar färdigen i hårrötterna och sedan 2/3 av längden. Applicera resterande färg på resten av håret efter 5-10 minuter.
Låt färgen verka i 10 minuter. Om du är osäker kan du testa på en hårslinga före användning.
- Om håret är tjockt och grovt kan du utöka verkningstiden med 5-10 minuter. Vi rekommendrar även att du i så fall anänvder 2 förpackningar Color Touch till första applikationen av Color Touch.

Köps ofta tillsammans

260:75
399:75

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter