1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 8 betyg
0
3
1
1
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Ljus eller mörk?

  Deep brown 8/73 Arizona gold - hur ljus blir denna toning? Siffran är ju hög så tänker att den är ganska ljus? Men namnet och bilden säger något annat.. Jag är ute efter en ljusbrun/mellanblond färg med guldiga varma toner i.
  Gilla
 • Fundering

  Vilken av dem färgerna är den mörkaste brun? Alltså den mörkaste färgen man kan komma svart av dem bruna nyanserna 😊
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Desto lägre första nummer en färg har desto mörkare nyans har den🌸 Så i denna serie är 2/0 svart och så kommer 4/ som mörkaste nyansen av brunt. Sedan beror det lite på vilket håll man vill att den bruna ska luta åt💁🏽‍♀️✨ 4/0 är neutral brun. 4/57 är lite rödare och 4/77 har en kallare ton. Hoppas det hjälpte dig lite med färgvalet💗
   Gilla
 • Vibrant red 66/45

  Jag använder denna färg, men jag tycker att det blir mer åt det bruna hållet. Jag vill att det ska bli riktigt rött. Vilken färg/toning ska jag använda?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Då denna färg bara är en intensivtoning så blir det inte lika intensivt som en permanent hårfärg🌻Vill du en riktigt bra röd färg som sitter skulle jag rekommendera Manic Panic, där finns mängder av olika toner som ger intensivare röd färg😍👌🏼Länkar till en av dem:

   lyko.se/harvard/farga-haret/farger-toningar/manic-panic-classicinferno
   Gilla
 • Finns det någon skillnad?

  Hej!
  Vad är skillnaden mellan
  Dessa två? Finns det någon?

  Mvh
  Martina
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 6 dagar sedan
   Hej ❤
   Nej, det är ny förpackning på dessa nu 🥰
   Gilla
 • Vitgrå

  Har i Jan gjort slingor till mörkare nyans dels på grund av tunnare hår och alldeles för vitt. På grund av riskgrupp nu i Covid tider, undrar jag om detta skulle passa mig
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Birgitta✨ Vill du få lite mer nyans på håret så bör denna toning kunna bli bra på dig👍
   Gilla

Wella Professionals
Color Touch
Rich Naturals 5/37 Golden Brownie

8 Betyg
119:20Rek. pris 199:-40
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Color Touch är ett färgsystem som består av intensivtoningar där skimrande färger och fantastisk glans skapar ett oemotståndligt och supernaturligt färgresultat. Uppnå förbättrade färgresultat med Color Touch som ger upp till 63 % mer lyster och upp till 57% mer mångfacetterad färg jämfört med obehandlat hår. Det exklusiva Light2Colorkomplexet ger håret liv och skapar en harmoni av sköra färgpigment och ljus som framhäver det vackra i ditt hår med slingor av färg och ljus. Color Touch innehåller fiberprotein och naturliga vaxer som slätar ut håret och gör det exceptionellt glansigt. Den vårdande formulan är skonsam och fri från ammoniak, och den skyddar hårets naturliga, inre struktur.

Brukanvisning: Färgen tvättas ur gradvis och det blir därmed ingen tydlig utväxt om du väljer en nyans som ligger nära din naturliga hårfärg.

Förberedelse: Förbered dig inför behandlingen genom att tvätta håret med milt Wella Shampoo och handduktstorka försiktigt. Ta på de medföljande plasthandskarna. Skydda klädderna med en handduk. Skruva av korken på den genomskinliga flaskan med emulsion. Öppna Color Cream-tuben och häll innehållet i flaskan. Sätta tillbaka korken på flaskan med emulsion.

Användning: Skaka flaskan noggrant för att blanda, skruva bort toppen på appliktorflaskan och börja genast applicera. Applicera från mitten av huvudet och arbeta dig bakåt. Applicera sedan i ansiktets riktning. Kamma igenom håret för att få en jämnare fördelning.
Verkningstid: Låt färgen verka i 20 minuter. Om håret är permanentat, poröst eller redan färgat rekommenderar vi en verkningstid på 15 minuter. Ju längre verkningstid, desto mer intensivt färgresultat.

Skölj ur: Tillsätt varmt vatten i håret och arbeta upp ett skum. Massera hårflästet och hårbotten försiktigt. Skölj noggrant tills vattnet är klart, schamponera ännu en gång vid behöv.

Kompletterande vårdande Behandling
Upptäck Wella Professionals Brilliance Treatment, som har utformats för att omedelbart öka lyster i Wella Professionals färger, som Color Touch. Det ger liv och rörelse även till fint hår och gör det oemotståndligt. Applicera efter schamponering. Lämna i 5 minuter, skölj sedan ordentligt.

TIPS!
- Color Touch bör inte användas på blekt hår eller på hår som andel gråa hårstrån eftersom resultatet kan bli intensivt och ett annat än det förväntade.
- Ett jämnt resultat kan uppnås på torrt och poröst hår om man först applicerar färdigen i hårrötterna och sedan 2/3 av längden. Applicera resterande färg på resten av håret efter 5-10 minuter.
Låt färgen verka i 10 minuter. Om du är osäker kan du testa på en hårslinga före användning.
- Om håret är tjockt och grovt kan du utöka verkningstiden med 5-10 minuter. Vi rekommendrar även att du i så fall anänvder 2 förpackningar Color Touch till första applikationen av Color Touch.

Köps ofta tillsammans

268:20
717:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter