5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 13 betyg
2
3
1
3
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • 6/0

  Hej!
  Finns det någon permanent hårfärg ni rekommenderar som liknar nyansen 6/0?☺️
  Gilla
 • Väteperoxid

  Hur många procent väteperoxid innehåller produkten?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Jenny! 🌸
   Toningens väteperoxid ligger på 1,9%.✨
   Gilla
 • Kemisk reaktion

  Har färgat håret svart i två år men börjar bli känslig i hårbotten. Tänkte att jag skulle testa toning istället för permanent hårfärg.
  Har fått kemiska brännskador på hårbotten och öronen av denna produkt så det varar, kliar och svider. Skulle inte rekommendera.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 dagar sedan
   Hej Anna! 👋
   Åh nej.. Fy vad tråkigt och höra.. 😢
   Har du fått sådana skador så ska du självklart göra en reklamation på hemsidan så vi får kolla över detta. 💖
   Gilla
 • Balayage i dagsläge

  Hej,

  För ett ljusbrunt/bruntresultat blev jag rekomenderar till 8/73. I dags läge har jag svart/mörkbrunt hårbotten och nertill är det balayage som blivit från ljustbruna toner till något mer gulare. Jag vill behålla balayage. Så min fråga är om denna färg resulterar till att balayage effekten försvinner från mitt hår och blir som en ”hel färg” eller om det är endast dem ljusa delarna som får färg.
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Tog ljusbrun 5n btw på wella goldwell
   Gilla
 • Ljusare

  Hej!
  Tyckte colour touch 6.0 blev väldigt mörk, går det att köra en 7.0 för att ljusa upp eller det blir inte bra?
  Och hur lång tid emellan måste det isf gå?
  Med vänlig hälsning, Oskar
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej igen :)
   Om du använder 7,0 i hela håret, så kommer det troligen bara bli resultat på utväxten och det kommer inte att hände så mycket med resten av håret.
   Gilla

Wella Professionals
Color Touch
Vibrant Red 66/45 Red Satin

13 Betyg
149:-Rek. pris 199:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Color Touch är ett färgsystem som består av intensivtoningar där skimrande färger och fantastisk glans skapar ett oemotståndligt och supernaturligt färgresultat. Uppnå förbättrade färgresultat med Color Touch som ger upp till 63 % mer lyster och upp till 57% mer mångfacetterad färg jämfört med obehandlat hår. Det exklusiva Light2Colorkomplexet ger håret liv och skapar en harmoni av sköra färgpigment och ljus som framhäver det vackra i ditt hår med slingor av färg och ljus. Color Touch innehåller fiberprotein och naturliga vaxer som slätar ut håret och gör det exceptionellt glansigt. Den vårdande formulan är skonsam och fri från ammoniak, och den skyddar hårets naturliga, inre struktur.

Brukanvisning: Färgen tvättas ur gradvis och det blir därmed ingen tydlig utväxt om du väljer en nyans som ligger nära din naturliga hårfärg.

Förberedelse: Förbered dig inför behandlingen genom att tvätta håret med milt Wella Shampoo och handduktstorka försiktigt. Ta på de medföljande plasthandskarna. Skydda klädderna med en handduk. Skruva av korken på den genomskinliga flaskan med emulsion. Öppna Color Cream-tuben och häll innehållet i flaskan. Sätta tillbaka korken på flaskan med emulsion.

Användning: Skaka flaskan noggrant för att blanda, skruva bort toppen på appliktorflaskan och börja genast applicera. Applicera från mitten av huvudet och arbeta dig bakåt. Applicera sedan i ansiktets riktning. Kamma igenom håret för att få en jämnare fördelning.
Verkningstid: Låt färgen verka i 20 minuter. Om håret är permanentat, poröst eller redan färgat rekommenderar vi en verkningstid på 15 minuter. Ju längre verkningstid, desto mer intensivt färgresultat.

Skölj ur: Tillsätt varmt vatten i håret och arbeta upp ett skum. Massera hårflästet och hårbotten försiktigt. Skölj noggrant tills vattnet är klart, schamponera ännu en gång vid behöv.

Kompletterande vårdande Behandling
Upptäck Wella Professionals Brilliance Treatment, som har utformats för att omedelbart öka lyster i Wella Professionals färger, som Color Touch. Det ger liv och rörelse även till fint hår och gör det oemotståndligt. Applicera efter schamponering. Lämna i 5 minuter, skölj sedan ordentligt.

TIPS!
- Color Touch bör inte användas på blekt hår eller på hår som andel gråa hårstrån eftersom resultatet kan bli intensivt och ett annat än det förväntade.
- Ett jämnt resultat kan uppnås på torrt och poröst hår om man först applicerar färdigen i hårrötterna och sedan 2/3 av längden. Applicera resterande färg på resten av håret efter 5-10 minuter.
Låt färgen verka i 10 minuter. Om du är osäker kan du testa på en hårslinga före användning.
- Om håret är tjockt och grovt kan du utöka verkningstiden med 5-10 minuter. Vi rekommendrar även att du i så fall anänvder 2 förpackningar Color Touch till första applikationen av Color Touch.

Köps ofta tillsammans

268:-
597:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter