Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.3

Baserat på 6 betyg
0
1
0
1
4
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 18 månader sedan

  Absolut bästa eyelinern

  Har varit eyelinerbärare av många märken i många år och denna är helt klart bäst. Den håller bäst, är snyggast och är lättast att arbeta med, för att inte tala om kvalitén till det här kanonpriset. Jag kommer aldrig att byta märke. 5/5
  6 gillar
 • för 6 månader sedan

  Borsten tar upp för mycket eyeliner

  Håller hela dagen, även om man lägger eyelinern lite på insidan nära tårkanalen. Många andra eyeliners brukar försvinna/smeta ut sig i det området, men denna håller sig på plats!

  En av fördelarna med denna är att borsten tar med sig extremt mycket eyeliner, vilket är bra eftersom att man med ett svep kan göra snygga linjer och inte behöver fylla på.

  Men! Glöm inte att torka av överflödig eyeliner före applicering, annars kommer den färga av sig och ta väldigt lång tid på sig att torka, med andra ord förstöra ögonmaken. Men tänker man på detta så går appliceringen bra och den torkar snabbt.

  Kommer fortsätta köpa denna, har tidigare använt Kat Von D och tycker att denna är bättre när man ska göra cat-eyeliner.
  Gilla
 • för 12 månader sedan

  Min favorit

  Håller hela dagen och nästan lite svår att få bort måste använda tops med lancome eyemakeupremover. Blir riktigt svart. Helnöjd att äntligen hittat en som håller. Jobbigt dock om man målare fel måste man ta bort och göra om. Men är man stadig på handen är den super bra
  Gilla
 • för 16 månader sedan

  Sådär

  Visst färgen är väl bra och den är väl waterproof men penseln är otroligt hård och den färgar av sig på ögonlocken under dagen vilket är ett mega minus från min sida, kommer inte köpa igen tyvärr.
  Gilla
 • för 19 månader sedan

  Bäst

  Den är den bästa waterproof eyeliner jag har provat .
  3 gillar
 • för 20 månader sedan

  Bra!

  Smal pensel. Färg som håller. Perfekt 👌
  1 gillar

Wet n Wild
H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner Black

6 Betyg
65:-
Fri frakt, kan skickas omgående
H2O Proof Felt Tip Liquid Eyeliner är en vattenfast flytande eyeliner från wet n wild som med sin kladdfria formula och smala spets gör det lätt att skapa din perfekta eyeliner. Finns i två nyanser.

4ml
 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1449-155-0001

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter